Rengeteg Huawei P20 modell találhat gazdára idén

0

A Huawei már korábban felfedte grandiózus tervét, mely szerint az Apple elé szeretne kerülni az elkövetkezendő egy vagy két év során az okostelefon-gyártók ranglétráján. Úgy látszik, ebben központi szerepet szánnak a frissen bemutatott P20 szériának.

Nemrégiben interjút adott a kínai vállalat vezérigazgatója, Richard Yu, amelyben a cég első embere arról beszélt, hogy szeretnének legalább 20 millió P20 családba tartozó okostelefont értékesíteni még az idén. Az elképzelésük egyébként egyáltalán nem megvalósíthatatlan, főleg ha a gyártó jelenlegi növekedési ütemét vesszük alapul. A tavalyi zászlóshajó bemutatásakor a vállalat 10 millió eladott készüléket tűzött ki maga elé célul, de az akkori számításokban nem volt ott a P10 Lite. A mostani tervekben azonban szerepel a P20 Lite és a P20 Pro is.

Úgy látszik, a vállalat ezt a célt könnyedén el is fogja érni, mivel a múlt hét csütörtökön Kínában tartott villámvásár ideje alatt 15 millió dollár értékben adtak túl Huawei P20 és Huawei P20 Pro mobilokon. És ha hihetünk a gyártónak, mindezt alig tíz másodperc alatt sikerült összehozni. Azt pontosan nem tudjuk, hogy hány készülék talált gazdára, de ilyen számok mellett valószínűleg nem csekély mennyiségről van szó. Ilyen ambíciózus tervek és eredmények mellett valóban lesz mitől félnie mindannyiunk kedvenc almás gyártójának.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid