Rengeteg Sony tulaj hiába várja a Lollipop frissítést

5

Tavaly a Sony hivatalosan is megerősítette, hogy minden Xperia Z sorozatba tartozó okostelefon meg fogja kapni az Android 5.0-t, vagyis a Lollipopot. A többi készülékre azonban hiába várjuk a legújabb Android verziót – tudatta Twitter oldalán a japán tech óriás.

A hivatalos Sony Xperia Twitter oldalon bocsánatkéréssel karöltve tudatták a rajongókkal: a Lollipop csak és kizárólag a Z készülékcsalád tagjaira lesz elérhető, a vállalat többi, régebben megjelent okostelefonjára nem jön a frissítés. Ez azt jelenti, hogy az olyan telefonok esetében, mint például az Xperia M2 Aqua, az Xperia T2 Ultra, az Xperia M2, az Xperia E3 és az Xperia T3, a tulajdonosoknak most már végleg be kell érniük az Android 4.4-gyel, annak ellenére, hogy ezen készülékek java alkalmas lenne az új rendszer futtatására.

sony-lollipop

Az idén bemutatott, Z szérián kívül álló készülékek közül az M4 Aqua már gyárilag Android 5.0-t futtat, míg az E4 és az E4g az értékesítés elindulásakor kaphatja meg a naprakész rendszert.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid