Revolut kártya tudnivalók 2019 – Ingyenes igénylés és 3000 Ft bónusz!

0

Érezted már úgy, hogy lehúznak a bankok? Fizetni kell a számlavezetésért, a bankkártyáért, az utalásokért, a pénzváltásért, stb., és a sokszor kicsinek tűnő díjak éves szinten több tízezer forintra rúghatnak összesen. Szerencsére kezdenek betörni a piacra az úgynevezett fintech cégek, amelyek egy új, sokkal olcsóbb és kényelmesebb módját kínálják a bankolásnak. Ilyen a Revolut is, amely számos előnnyel jár, és most egy speciális akció keretében ingyen bankkártyát és ajándék 3000 Ft-ot is kapsz a regisztráció mellé. (Frissítés: lejárt az eredeti akció, de ingyen kártya még most is jár a regisztráció mellé.)

Revolut bemutató

A Revolut nem egy annyira ismeretlen dolog már hazánkban sem, rengetegen használják megelégedve, főleg olyanok, akik szoktak külföldön járni, esetleg külföldről rendelni, de belföldi használatra is tökéletes. Az egészet úgy kell elképzelni, mint egy nemzetközi virtuális bank, amely nem tart fenn fiókokat, így jóval kisebbek a költségeik, ezért sokkal olcsóbban is tudják kínálni a szolgáltatásaikat.

A Revolut kártya egy “prepaid” megoldás, vagyis amennyi pénzt feltöltesz rá, annyit tudsz róla elkölteni. Tehát sokkal biztonságosabb, mintha az elsődleges bankkártyádat használnád a mindennapokban, amin mondjuk a megtakarításaidat tartod. Az igazi előnyök azonban még csak most jönnek.

29 valutában (pár hónapja már magyar forintban is) ingyenesen tudsz feltenni pénzt a Revolut számládra a korábbi bankkártyád segítségével. A Revolut kártyáddal utána bárhol tudsz fizetni itthon és külföldön, egy hagyományos Mastercard megoldásról van szó, amivel ugyanúgy működik a PayPass (érintéses fizetés) is.

Nagy előnye a Revolutnak, hogy alkalmazás alapú, minden műveletet el tudsz végezni telefonon keresztül egy pillanat alatt. Megcsinálhatod például, hogy csak a vásárlás idejére engedélyezed az érintéses fizetést vagy az online tranzakciókat, majd utána újra letiltod. Így sokkal nehezebben tudnak megkárosítani, a te kezedben marad az irányítás. Továbbá költési limitet is be tudsz állítani.

Ami pedig talán a legnagyobb előny, hogy a váltás mindig bankközi árfolyamon történik, ha külföldön vásárolsz, vagy külföldi oldalról rendelsz, így folyamatosan tudsz vele spórolni. Használhatod akár PayPal-számlához is, és ha beállítod, hogy a bankod végezze a váltást, akkor nem fognak lehúzni az árfolyammal.

Ha minden ingyen van, hol a trükk?

Nincs minden ingyen, ugyanis a Revolut három csomagot kínál, a fent említett dolgok benne vannak az ingyenes verzióban, plusz havi 75.000 Ft-ig ingyenes a készpénzfelvétel automatából (itthon és külföldön is!). Vannak azonban fizetős csomagok is, a Premium havi 2500, a Metal pedig havi 4200 Ft-ba kerül. Ezeknél 150 és 220 ezer Ft-ig tudsz költségek nélkül pénzt felvenni, illetve néhány további szolgáltatás van bennük, mint például utazás esetén beteg- és csomagbiztosítás, vagy éppen kriptovalutákhoz, részvényekhez való hozzáférés. Ezekre azonban a legtöbb felhasználónak nincs szüksége (és nem is minden érhető el Magyarországon), tehát bőven elég az ingyenes csomag.

Egyébként a bankkártyáért is fizetni kellene, ha azonban ezen a linken keresztül regisztrálsz, akkor teljesen ingyen kipostázzák, és kapsz még 3000 Ft-ot, ha 21 napon belül megcsinálod az első tranzakciót (a bankkártyával, amit küldenek).

A Revolut előnyei összefoglalva

 • Nincs számlavezetési díj.
 • Ingyenes bankkártya, nincs éves díja sem, és most ingyen ki is postázzák.
 • Szinte bárhol használható bankkártya, ami támogatja az érintéses fizetést is.
 • Kártya kontroll: bármikor egy kattintással inaktiválhatod vagy aktiválhatod a kártyádat az appon keresztül.
 • Nem csak fizikai, hanem “eldobható” virtuális bankkártyát is igényelhetsz online vásárlásokhoz, ha félsz megadni a valódi kártyád adatait.
 • Külföldön vagy külföldi oldalon történő vásárlásnál bankközi árfolyamon váltja a pénzt, amivel hosszú távon elég sokat tudsz spórolni.
 • Ingyenes pénzfeltöltés bankkártyáról.
 • Ingyenes pénzküldés Revoluton belül.
 • Kapsz egy IBAN számlaszámot is a fiókodhoz, amire lehet utalni pénzt.

Továbbá:

 • Megtakarítás: beállíthatod, hogy a költéseknél a Revolut félretegye az “aprót” (a kerekítésből származó különbözetet), ezt később elköltheted.
 • Költség megosztás: ha többen vagytok például egy étteremben ismerősök, akkor el tudjátok osztani a költségeket Revoluton keresztül.
 • Kiadások követése: folyamatosan nyomon követheted a költéseidet.

Revolut regisztráció, kártya igénylés, bónusz

Először is kezdjük a friss akció részleteivel, amely kifejezetten Magyarországra vonatkozik, így próbálja bővíteni az egyébként már egyáltalán nem kicsi, 100 ezer fölötti hazai felhasználói bázisát a Revolut. Ennek a lényege, hogy a már meglévő userek meghívhatnak másokat, és akkor a meghívó és a meghívott fél is kap 3000 Ft bónuszt, ráadásul ingyen megkapja a bankkártyáját az új regisztráló. (Fontos: az akció bármikor lejárhat, nem tudjuk, meddig működik. A bónuszt akkor kapod meg, ha megcsináltad az első tranzakciót a kártyával, amit küldenek, 21 napon belül.)

(Frissítés: lejárt az eredeti akció, de ingyen kártya még most is jár a regisztráció mellé.)

Szóval csak akkor élnek a bónuszok, ha valakinek a linkjén keresztül regisztrálsz. Nem muszáj az enyémet használni, de ha igénybe veszed, akkor megköszönöm.

Az első lépés tehát, hogy kattints az alábbi linkre:

Ezután egy oldal fogad, hol meg kell adnod a telefonszámod (ezt később amúgy is meg kellene adni, szóval nyugodtan tedd meg). Ha megvagy, akkor kapsz egy SMS-t az alkalmazás letöltési linkjével (egyébként elérhető a Play Áruházból és az App Store-ból is az app, az értékelése pedig kimagasló).

A regisztráció már az alkalmazáson keresztül végezhető el, meg kell adni a valós címed és az email címed. Ezután kell egy egyszeri 3500 Ft-os feltöltést csinálni, de ne ijedj meg, ezt az összeget nem veszíted el, később elköltheted vagy akár ki is veheted. Add meg a bankkártyád adatait, majd a Revolut levonja az összeget, ami semmi extra költséggel nem jár.

Ezután már csak két egyszerű lépés van hátra. Az egyik, hogy igazolod magad valamilyen személyi irattal (pénzmosás és hasonlók elkerülése végett), majd kéred a bankkártyádat, amit ingyen kipostáznak (1-2 hét alatt megjön), ha az itt olvasható útmutatót követted.

A 3000 Ft bónusz pedig akkor jár, ha megcsinálod az első tranzakciót 21 napon belül, de ez bármilyen kis vásárlás lehet elvileg. Persze az igazi nyereséged nem ez lesz, hanem az, hogy egyrészt egy sokkal “jobb” bankkártyád lesz, amit appon keresztül kezelhetsz, és hosszabb távon akár jelentősebb összeget is megspórolhatsz vele a tranzakciós költségek hiánya és a bankközi árfolyamon való váltás miatt.

Ha pedig amiatt aggódsz, hogy egyszer csak “bedől” a cég (amire egyébként elég kevés az esély, hiszen már 100 milliárd forintnak megfelelő tőkével rendelkeznek), akkor mindig csak annyi pénz tegyél a Revolut számládra, amennyit el tervezel költeni. Egyébként sem arra való a Revolut, hogy ezen tartsd a megtakarításaidat, hanem a napi költésekre. Simán használhatod másodlagos kártyának a mindennapi vásárlásokhoz, internetes rendelésekhez, nagyon kényelmes és praktikus, szeretni fogod.

Ha tehát nekikezdenél, akkor irány az alábbi link, nagyjából 5 perc az egész folyamat, és minden instrukciót megkapsz magyarul az appon keresztül:

Ingyenes Revolut kártya igénylés

 

Ha már használod a Revolutot, nyugodtan írd meg a tapasztalataidat kommentben!

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid