Bemutatkozott a Samsung Galaxy A10s

0

A Samsung újabb készülékkel gyarapította a Galaxy A szériát, a szóban forgó okostelefon a Galaxy A10 frissített változata. A Galaxy A10s számos hardveres jellemzője jobb lett, mint az elődé, többek között nagyobb akkumulátort, valamint hátlapi ujjlenyomat-olvasót kapott.

Cikkünk tárgya leginkább a belépőszinten arathat sikert, a büdzsételefonok világában egészen jó ajánlatnak számít. A készülék megjelenítője 6,2 colos, és Infinity-V kialakítású szenzorszigettel rendelkezik, ez egyébként egy 1520×720 felbontású IPS LCD panel. A mobil lelke egy egyelőre nem nevesített nyolcmagos processzor, melynek négy magja 2, míg a másik négy magja 1,5 GHz-es órajelen pörög. A rendszermemória kapacitása 2 GB, míg a belső tárhely egy 32 GB-os, utólag bővíthető egység.

A hátoldalon található kamerakészlet egy 13 megapixeles érzékelőből áll, melynek rekeszértéke f/1,8, a szenzor munkáját egy 2 megapixeles mélységérzékelő segíti. A megjelenítő felőli oldalon, abban a bizonyos notchban, 8 megapixeles kamerát fogunk találni, a lencsék f/2,0 apertúrával bírnak, és az apparátus nem csupán fotók készítésére, de arcfelismerésre is használható.

A Samsung Galaxy A10s hardveres komponenseinek energiaellátását egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja, ami egyébként 600 mAh-val nagyobb, mint a Galaxy A10 aksija. A mobil már az első bekapcsolástól kezdve Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, melyet a Samsung saját fejlesztésű felhasználói felülete, a One UI gazdagít extra funkciókkal, és egy sajátos, semmivel össze nem téveszthető külalakkal. Egyelőre nem tudni, mely piacokon és mennyiért lesz kapható ez az okostelefon, ám azt igen, hogy négyféle színben lesz elérhető: a mobilt kérhetjük kék, zöld, piros és fekete árnyalatban.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid