S Pennel jöhet a Samsung Galaxy Fold 2

0

Egyelőre nem lehetne azt mondani, hogy a Samsung Galaxy Fold, vagyis a dél-koreai vállalat hajlítható okostelefonja valami túl nagy siker lenne, de a gyártó szemlátomást hisz ebben a termékben, illetve a flexibilis mobilokban, mivel dolgozik a következő generáción. Legalábbis erről tanúskodnak azok a nemrégiben felszínre került szabadalmak, melyeknek főszereplője a kérdéses készülék. A Galaxy Fold 2 ráadásul még produktívabb lehet. 

A LetsGoDigital szemfüles csapata olyan szabadalmi dokumentumokra bukkant, melyekben a Samsung Galaxy Fold 2 szerepel. Az iratokat idén augusztusban nyújtották be az európai szellemi tulajdonokkal foglalkozó hivatalnak, illetve ugyanennek a szervezetnek a nemzetközi megfelelője is megkapta a saját példányát az iratokból. Mint ahogyan a dokumentumokban is látható, a Samsung Galaxy Fold 2 megkapja a gyártó egyik védjegyének számító kapacitív tollat, az S Pent, ami összehajtott és szétnyitott üzemmódban is használható lesz a készülékkel.

Az aprócska tartozék segítségével számos felhasználási mód válik majd lehetővé, ám a szabadalmi dokumentáció ezek közül kiemelt egyet. A Samsung tollának segítségével lehetséges lesz a tartalmat a képernyő egyik oldaláról a másikra átvinni félig összehajtott és nyitott állapotban egyaránt.

Korábbi jelentések értelmében a Samsung Galaxy Fold 2 egy 8 colos hajlítható kijelzővel érkezhet, illetve a telefon házában lesz egy külön hely az S Pennek is. Persze nem érdemes túlságosan lázban égni, mert a mobillal leghamarabb jövő februárban találkozhatunk az MWC kiállításon, mely előtt alig pár nappal debütálhat a Samsung Galaxy S11.

Ha belegondolunk azokba a korábbi pletykákba, amelyek szerint a Samsung össze szeretné olvasztani a Galaxy S és Galaxy Note szériákat, könnyen előfordulhat, hogy a Galaxy Fold mobilok viszik tovább a jövőben a Note telefonok zászlaját. Persze ehhez szükséges lesz az is, hogy végre ténylegesen kiforrja magát a hajlítható telefonok koncepciója.

Forrás: LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid