Sportos okosóra GPS-szel és SIM kártya foglalattal

0

Egy újabb okosórát szeretnénk bemutatni nektek, amelyet a sportos, aktív életet élőknek szántak, és a legnagyobb érdekessége, hogy nem csak GPS-vevő, hanem SIM kártya foglalat is van benne. Ja, és nem is drága.

Az egyszerűen csak S958 GPS Smartwatch néven futó okosóra hasonló funkciókat tölt be, mint a legtöbb GPS-es óra. Használható túrázáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz, és elmenti a megtett utat, illetve mér jó néhány dolgot: lépések, kalória, pulzus, stb.

Emellett egy MicroSIM kártyát is lehet az órába tenni, így önállóan is használható telefonálásra. Nem kell tehát mobilt magunkkal vinni, hogy elérhetőek maradjunk.

A kijelző 1.3 colos, az akkumulátor pedig 500 mAh-s, és kapunk pár extra funkciót, van rajta például barométer és zenelejátszó. Az óra Android és iOS készülékekkel is kompatibilis, tehát alkalmazáson keresztül szinkronizálhatjuk az adatokat a telefonunkkal. Ami hátrány, hogy a kütyü sajnos nem vízálló, más szempontból viszont egész jónak tűnik, ráadásul az ára sem vészes.

A komoly tudás ellenére ez az okosróra most csak 75.99 dollárba kerül a Tomtop weboldalán. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Egyébként rengetegféle okosórát és más kütyüt árul a Tomtop, érdemes szétnézni az oldalon.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid