Sajtóképen a Samsung Galaxy A14 5G

0

Nem a mostani az első alkalom, hogy találkozunk a Samsung Galaxy A14 5G-vel, korábban már láthattunk renderelt képeket a telefonnal a főszerepben, ám most, ha minden igaz, valódi sajtóképen pózol a belépőszintű okostelefon. A vizuális anyag feltűnése mellett ismét terítékre kerültek a készülék várható jellemzői is.

A dizájn önmagáért beszél, tripla kamerás képrögzítő rendszert látunk, csepp alakú szenzorszigetet és jelen esetben egy fekete festést, de a Samsung Galaxy A14 5G vélhetően kapható lesz más árnyalatokban is. A készülék igazából sokban hasonlít az elődre, hatalmas újítások tehát nem történnek majd a formatervben.

Ami pedig a jellemzőket illeti, számítani lehet egy 6,8 hüvelykes LCD megjelenítőre, amelyen HD+ felbontásban lehet majd gyönyörködni a tartalmakban, ujjlenyomat-olvasó pedig az oldalsó kereten lesz a forrás szerint, a bekapcsoló gombba integrálva. A szenzorszigetben lévő képrögzítő egység 13 megapixeles fotókat készíthet, míg a hátoldalon egy 50 megapixeles elsődleges modul teljesíthet szolgálatot.

A Samsung Galaxy A14 5G egy egyelőre bejelentésre váró Exynos chippel lesz felszerelve, a hardveres komponenseket pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával. A töltés nem lesz fénysebességű, 15 wattra lehet számítani, nagyjából ezt hozta a Galaxy A12 és a Galaxy A13 5G is, ezek a készülékek nagyjából ugyanabban a ligában versenyeznek, mint az itt látható okostelefon.

A hírek forrása szerint nagyon agresszív árazásra lehet készülni a Galaxy A14 5G kapcsán, de ennél pontosabbat nem közöltek, vagyis egyelőre nem tudni, mennyibe fog majd kerülni a Samsung készüléke. Azt sem osztották meg velünk, hogy mikor várható a telefon leleplezése, de sejtésünk szerint nem kell már sokat várni a belépőszintű mobil érkezésére.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid