Samebike 20LVXD30 elektromos bicaj – 35 km/h végsebesség, 150 kg teherbírás és akár 40 km hatótáv

0

Ha egy erős, minőségi és megbízható elektromos bicajt keresel, akkor érdemes vetned pár pillantást a Samebike termékére, ami most épp akciós áron kapható. A 20LVXD30 modellszámon futó villanyhajtású kerékpár 20 colos kerekeken gördül, elbír egy akár 150 kg-os felhasználót is, és simán lehet vele hasítani az utakat 35 km/órával. A gépezetet ráadásul európai raktárból küldik, szóval nem kell aggódni a vámolás és a hosszú szállítási idő miatt sem.

A Samebike 20LVXD30 elektromos kerékpár most 739,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 216 500 forintot jelent. A járgány fehér színben kapható. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külalak

A Samebike 20LVXD30 153 x 58 x 112 cm-es méretekkel rendelkezik, mérlegre helyezve pedig 26,5 kg-ot nyom.

A bicikli kerekei 20 hüvelykesek, természetesen felfújható gumi van bennük, az alumínium ötvözetből készült váz pedig bármikor összehajtható.

Ha végigmustráljuk a masinát, azonnal fel fog tűnni a 7 sebességes Shimano váltó, illetve az első-hátsó tárcsafék, amelynek köszönhetően még biztonságosabb lesz a közlekedés.

Igen, nem csal meg a szemetek, erre a kerékpárra már nem kell világítást vásárolni, mivel rendelkezik elől és hátul is lámpával, ami jól fog jönni, amikor hajnalban munkába indulunk, vagy amikor estefelé hazatekerünk.

Funkciók, általános jellemzők

A Samebike 20LVXD30 belsejében egy 350 wattos kefe nélküli elektromotor található, ami képes a felhasználót akár 35 km/óra sebességgel szállítani, és ahogyan a bevezetőben is említettük, a készülék váza képes tartósan elviselni az akár 150 kg-os terhelést is.

A kerékpáron található egy LCD kijelző, amin meg lehet tekinteni a megtett távolságot, az akkumulátor töltöttségét, illetve a sebességet, szóval útközben is képben leszünk a kerékpár állapotát és az utazási körülményeinket illetően.

A bicikli háromféleképpen használható: rábízhatjuk magunkat teljes egészében az elektromotorra, elérhető a hibrid hajtás, ilyenkor a motor rásegít, de alapvetően mi tekerünk, illetve ha szeretnénk, használhatjuk klasszikus kerékpárként is, ilyenkor a motor nem segít rá.

Ez többek között azért is jó, mert ha netán lemerülne útközben az akkumulátor, akkor sem egy mihaszna vashalom lesz a fenekünk alatt, hanem egy nagyon is jól szituált kerékpár. Mondanunk sem kell, az ülés és a kormány magassága állítható, valószínűleg mindenki meg fogja találni a számára megfelelő, kényelmes elrendezést.

Akkumulátor és hatótáv

A Samebike 20LVXD30 elektromos bicikli belsejében egy 10,4 amperóra kapacitású akkumulátor található, ami egyetlen feltöltéssel teljesen elektromos meghajtás esetén nagyjából 35-40 km-re képes bennünket elszállítani, a hibrid meghajtás pedig 45-60 km-re visz bennünket, ilyenkor elképesztően könnyű tekerni a kerékpárt, olyan érzés, mintha sokkal jobb kondiban lennénk, mint amilyenben vagyunk. A bicikli belsejében lévő telep töltése nagyjából négy órát vesz igénybe, mondhatni egy fél műszak alatt tele van a “tank”.

A Samebike 20LVXD30 villanyhajtású drótszamár most a Tomtop jóvoltából 739,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzben nagyjából 216 500 forintot jelent. A készüléket jelenleg csak fehér színben lehet kérni, és a kedvezményes ár csupán limitált darabszámra érvényes. A biciklit európai raktárból szállítják ki, így nem fenyegetnek az extra költségek, és a kézbesítésre sem kell sokat várni. További műszaki és egyéb részletek valami megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid