Visszajöhetnek a Sony Xperia Compact mobilok

0

Talán egyelőre még korai beszélni 2021 okostelefonjairól, de mostanában napvilágra került néhány érdekes információ, mégpedig a Sony készülékeit illetően. Az AndroidPolice bennfentesei úgy tudják, hogy a japán gyártó zászlóshajói jövőre ismét három méretben érkeznek, és visszatérnek sokak kedvencei, az Xperia Compact mobilok is.

A hírek forrása szerint a japán cég jövőre a Compact és a Premium változatait is piacra dobja majd az akkor debütáló zászlóshajónak. Nem volna ez annyira meglepő gyakorlat, hiszen mostanában a gyártók általában legalább háromféle kiadásban jelentetik meg az éppen aktuális csúcsmodellt.

Azoknak, akik már epedve várják a Sony kompakt méretű csúcstelefonját, sajnos rossz hírünk van, idén már biztosan nem érkezik ilyen készülék – ezt is a hírek forrása közölte.

A híreket egyébként máshonnan is megerősítették, példának okáért az AndroidNext, amelynek csapata már többször szállított megbízhatónak bizonyuló értesüléseket Xperia telefonokkal kapcsolatban. Igazából a japán óriás is azt ígérte, hogy hamarosan felrázzák egy kicsit a mobilos részlegüket, hogy visszanyerjék régi meghatározó szerepüket a telekommunikációs piacon. Miért ne lehetne kezdetnek visszahozni olyan közkedvelt készülékeket, mint a Compact és a Premium modellek? Ugyanakkor, mint mindig, most is emlékeztetünk benneteket, hogy ezek egyelőre csupán spekulációk, és 2021-ig még nagyon sok idő van.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid