A Samsung 2021-es mobiljai nem támogatják majd a régebbi okoseszközöket

0

A Samsung Members németországi applikációjában nemrég feltűnt egy poszt, amelyben az áll, hogy a jövőre érkező Galaxy mobilok már nem lesznek kompatibilisek a régebbi Galaxy Gear eszközökkel. Elsősorban azokról a készülékekről van szó, amelyeket 2013 és 2014 között mutattak be.

Valószínűleg rossz hír ez azoknak, akik még használják ezeket a régebbi modelleket, ők tehát, ha szeretnének telefont újítani egy 2021-es modellre, kénytelenek lesznek lecserélni okoseszközeiket is újabbra. Az érintett kütyük a következők:

  • Samsung Galaxy Gear
  • Samsung Gear 2
  • Samsung Gear 2 Neo
  • Samsung Gear S
  • Samsung Gear Fit

Ezen készülékek felhasználóit a Galaxy Wearable értesíteni fogja, mihelyt már nem támogatott az általuk birtokolt kiegészítő. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Gear S2 és Gear S3 modelleket nem érinti a támogatás megszűnése, legalábbis a nevüket nem említették a felsorolásban.

A rossz hírt hozó Samsung Members poszt

A Samsung azt is hozzátette, hogy a jelenlegi, tehát az összes 2020-ban debütált okostelefonok továbbra is kompatibilisek lesznek a Gear széria összes modellével. Ti használjátok egyébként még a felsorolásban lévő okos eszközök bármelyikét?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid