A Samsung bejelentette: hatalmas siker a Galaxy S23 széria

0

A Samsung azzal számolt korábban, hogy a Galaxy S23 modellek népszerűbbek lesznek, mint az előző generáció, és úgy néz ki, hogy bejöttek a gyártó számításai.

A Galaxy S23 sorozat japán premierjének beharangozóján a vállalat megerősítette, hogy a trió 1,7-szeresen felülmúlja az elődök eladásait Latin-Amerikában, 1,5-szeresen Európában és a Közel-Keleten, valamint 1,4-szeresen Indiában.

A Samsung azt is elárulta, hogy a sorozat zászlóshajója, a Galaxy S23 Ultra az összes eladás 60%-áért felel, a Galaxy S23 és az S23+ pedig egyenként 20%-kal járultak hozzá az értékesítési eredményhez. Jó lett volna, ha a Samsung közli a tényleges számokat is, de sajnos pontosabb adatokat nem kaptunk. Mindenesetre összességében arra lehet következtetni, hogy a Galaxy S23 sorozat körülbelül másfélszer olyan jól fogy, mint egy évvel korábban az S22.

A siker mögött egyrészt az állhat, hogy a Galaxy S23 széria meglehetősen kiforrott lett, most más minden piacon Snapdragon processzor hajtja a mobilokat, ráadásul a 8 Gen 2 elég jól sikerült, nincsenek melegedési és üzemidő gondok. Az Ultra modell pedig ezen kívül még a vadonatúj 200 MP-es kamera miatt is vonzó lehet sokak számára.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid