Dupla annyi tárhellyel jöhetnek a Galaxy Watch 7 okosórák

0

A Samsung Galaxy Watch 7 okosórák nyáron fognak debutálni, de már most elkezdtek keringeni a szóbeszédek a készülékekkel kapcsolatban. Az új széria háromféle változatban kerülhet forgalomba, és ezek Wi-Fi, illetve eSIM kiadásokban is megjelennek majd. A dél-koreai gyártó a készülékek beépített tárhelyét is jócskán megnövelheti.

Amennyiben az életünk összefonódott az Android ökoszisztémával, sokak szerint keresve sem találhatnánk jobb okosórát a Samsung Galaxy Watch széria tagjainál. Ha minden igaz, a következő generáció júliusban érkezik, a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjaival egyetemben.

A Sammobile jelentése szerint háromféle verzió jelenhet meg, és ezek mindegyikét Wi-Fi és Wi-Fi+eSIM kiadásban is piacra dobhatják. Az alapmodell az SM-L300 és SM-L305 modellszámokkal jelenik meg, a középső verzió az SM-L310 és SM-L315 kódokat kapja, a csúcsmodell pedig az SM-L700 és az SM-L705 számozással kerül forgalomba.

Arról is beszélnek, hogy a Samsung megkétszerezheti a készülékek belső tárhelyét. Ez azt jelenti, hogy a Galaxy Watch 7 32 GB-os belső tárhellyel kerülhet a boltok polcaira, vagyis lesz bőven hely a kedvenc alkalmazásainknak, illetve az offline tárolt zeneszámoknak is.

Korábbi pletykákat is megerősít az új értesülés, mely szerint az okosórák belsejében 3 nanométeres lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, ami 50 százalékkal javított energiahatékonyságot biztosíthat a Galaxy Watch 6 széria hardveréhez képest. Az órákon a Wear OS és a One UI új verziója fog futni.

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid