A Samsung Galaxy A (2016) mobilok is megkapják az Android 7.0-t

0

Telefonkereskedelmi tapasztalataim alapján a Samsung Galaxy A szériája, illetve annak is a 2016-os kiadása töretlen népszerűségnek örvend, véleményem szerint nem csak kis hazánkban. A rengeteg tulajdonos biztosan örömmel fogja venni a hírt, mely szerint ha minden igaz, ezekre a mobilokra is el fog jutni a Nougat rendszert tartalmazó frissítés. 

Egy friss és ropogós jelentés értelmében a Samsung ki fogja adni az Android 7.0 Nougat rendszert az A sorozat idei tagjaira. Ez a következő 2016-os készülékeket érinti: Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy A8, Galaxy A9, illetve Galaxy A9 Pro.

galaxy-a9

Arról sajnos nem esett szó, hogy ez a frissítés mikor érkezhet meg a telefonokra, de ha belegondolunk abba, hogy még a Samsung csúcsmodellekre sem jutott el, nyilvánvalóvá válik, hogy az A család tagjai nem a közeljövőben kapják meg az Android 7.0-t.

forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid