A Samsung Galaxy A3 (2017) is feltűnt a színen

0

Nem sokkal azután, hogy a Samsung Galaxy A7 2017-es kiadását megpillantották a GFXBench adatbázisában, feltűnt ott a Galaxy A3 (2017) is. A szintetikus tesztprogram futtatásának áldásos mellékhatása az, hogy lekerül a lepel a próba alá vetett készülék fontosabb jellemzőiről. 

A hardverelemek listázásából az derül ki, hogy a mobil szíve egy nyolcmagos processzor lesz, amelynek órajele 1.5 GHz körül alakul. A megjelenítő képátlója 4.7 col lesz, mégpedig HD felbontássa. A benchmark programok egyébként néha szoktak tévedni is, de ezt az infót akár komolyan is vehetjük, hiszen a jelenlegi modellnek is pontosan ilyen érintőképernyője van.

a3-2017-gfxbench

A rendszermemória 2 GB-os lesz, amihez egy 8 GB-os adattároló fog betársulni. Ami a kamerákat illeti, a hátlapon egy 12 megapixeles elsődleges apparátus virít, míg a szelfibolondok használhatják a kijelző felőli oldalon lévő 8 megapixeles megoldást. Amikor lezajlott a tesztelési procedúra, akkor Android 6.0.1 futott a mobilon. Sajnálatos módon a bemutató várható dátumáról, vagy esetleges árszabásról még pletykaszinten sem rebesgetnek, így ezen tudnivalók felszínre kerülésére még várnunk kell egy darabig.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid