Itt a Xiaomi Mi5 extrém változata

0

Egy kínai online kereskedő módosított Xiaomi Mi5-öt forgalmaz, cirka háromszáz dollárnak megfelelő áron. Ezt a változatot “Extreme”-nek nevezik, és leginkább emelt órajelű processzorral, grafikus gyorsítóval, illetve RAM-mal próbálja felülmúlni az eredeti modellt. 

A kérdéses forgalmazó a GOME nevet viseli, ők árusítják a Xiaomi zászlóshajójának új, erősebb változatát. A készülékben Qualcomm Snapdragon 820 lapka dolgozik Adreno 530-cal és 3 GB RAM-mal. Az “Extreme” kiadás esetében a következő módosításokra lehetünk figyelmesek: a CPU órajele 1.8 GHz-ről meg lett emelve 2.15 GHz-re, a grafikus gyorsító 510 MHz helyett 624 MHz-en dolgozik, de a RAM órajele is megnövekedett, 1333 MHz-ről 1866 MHz-re.

xiaomi-mi5-extreme

A telefont fehér, fekete, arany és világoslila színekben lehet megvásárolni. Az viszont szinte biztos, hogy a készülék használat közben melegebb lesz a felhúzott órajelek miatt, és ugyanezen okokból kifolyólag gyorsabban is merül majd, ugyanis a 3000 milliamperórás telep kapacitásán egyáltalán nem növeltek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid