Samsung Galaxy A3, A5 – árak és megjelenés!

1

A Samsung végre kezdi belátni, hogy nem csak műanyagból lehet mobilt csinálni. A Galaxy Alpha és a Galaxy Note 4 fém kerete kifejezetten dizájnosra sikerült, és lassan a középkategóriába is elhozzák a prémium anyaghasználatot, hiszen jön a Galaxy A3 és a Galaxy A5.

A Samsung által ígért megjelenési idő némileg eltolódott különböző gyártási problémák miatt, de a Galaxy A5 már megvásárolható Kínában, és az A3 is még idén debütál az ázsiai országban. Ennél sokkal érdekesebb azonban a készülékek Európai elérhetősége, amiről most kiderült néhány részlet.

Galaxy-A5-render-3

Az egyik holland forgalmazó azt állítja, hogy várhatóan januárban lesz készletük az A3-ból és az A5-ből. Ez persze még nem hivatalos információ, de úgy tűnik, hogy mindkét mobil 2015 elején jelenik meg Európában.

A Samsung Galaxy A5 410 euróba fog kerülni, míg a Galaxy A3-at 310 euróért kínálják majd a hírek szerint. Ezek elég komoly árak ahhoz képest, hogy középkategóriás telefonokról van szó.

Samsung-Galaxy-A5-pic

Mindkét készüléket a négymagos, 64-bites Snapdragon 410-es processzor hajtja, 1.2 GHz-en ketyegő magokkal. Az A3 egy 4.5 colos, qHD (960×540) felbontású, Super AMOLED kijelzővel bír, és 1GB RAM-ot kapott, míg az A5 megjelenítője 5 colos és HD felbontású, RAM-ból pedig 2 GB teljesít benne szolgálatot. Az újdonságok kifejezetten vékony kialakítással rendelkeznek, a házuk pedig teljes egészében fémből van, ami mindenképpen komoly pozitívum a korábbi Samsung modellekhez képest. Azt pedig mindenki döntse el maga, hogy neki megéri-e a prémium kivitel a felárat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid