Debütált a Samsung Galaxy F41 – 6000 mAh-s aksi, 64 MP-es kamera és kedvező ár!

0

Ha emlékeztek, már egy ideje írunk arról, hogy a Samsung hamarosan egy teljesen új okostelefon szériát fog útnak indítani, és most meg is érkezett a Samsung Galaxy F41, ami az első készülék az F sorozatból. A mobil burkolata alatt óriási, 6000 mAh kapacitású akkumulátor található, a hátoldalára 64 megapixeles elsődleges kamerát szereltek, az ára pedig meglepően kedvező lesz.

6000 mAh, az bizony nem kevés, a gyártói leírások értelmében a telepnek köszönhetően lehetséges a 26 órás videólejátszás vagy a 21 órás internetböngészés. Normál felhasználás mellett ez bizony akár több napos üzemidőt is jelenthet anélkül, hogy meglátogatnánk a konnektort. A telefont Indiában tervezték, illetve gyártották, és cseppet sem meglepő módon a fiatalabb vásárlóközönséget igyekeznek megcélozni vele. Mindenesetre az ügyes reklámkampány sem képes elrejteni, hogy hardveresen az újdonság leginkább egy Galaxy M31-re hajaz.

Az okostelefon megjelenítője 6,4 hüvelykes, Super AMOLED panel szolgáltatja az élénk színeket és a kvázi tökéletes betekintési szögeket, a felbontás pedig Full HD+. Az ígéretek szerint a képernyő tudja az NTSC színskála 110 százalékát, míg a fényerő 420 nites is lehet.

A mobil burkolata alatt a már jól ismert, házon belül fejlesztett Exynos 9611 lapkakészlet húzza az igát, amelyben 4 darab Cortex-A73, valamint szintén 4 Cortex-A53 magot dolgoztató CPU található egy Mali-G72 MP3 grafikus gyorsító társaságában. A Samsung Galaxy F41 Android 10 operációs rendszert futtat, One UI Core 2.1 köntösbe öltöztetve.

A hardver részét képezi még 6 GB RAM, valamint igényeinktől függően 64 vagy 128 GB háttértár, amelyet utólag bármikor bővíthetünk micro SD kártya segítségével, és most jön a poén! Az okostelefon támogatja két hálózati kártya egyidejű behelyezését, és a memóriakártya külön foglalatot kapott, így az indiai fiataloknak nem kell kompromisszumot kötnie abban, hogy az extra hálózati lehetőségeket vagy a többlet tárhelyet élvezik. A készülékkel menni fog mindkettő.

A fiatalok szeretnek fotózni, és ez a telefon lényegében mindent biztosít számunkra, ami a közösségi médiára posztoláshoz szükséges. A hátoldali kamerakészlet elsődleges érzékelője 64 megapixel felbontással büszkélkedhet, munkáját egy a környezetét 123 fokban érzékelő, ultraszéles látószögű modul segíti 8 megapixeles szenzorral, rajtuk kívül pedig van még egy mélységérzékelő, ami 5 megapixeles felbontással dolgozik.

A kamerarendszer mozgóképet 4K minőségben rögzít, és szintén a hátlapot ékesíti az ujjlenyomat-olvasó. A kijelző felső részén található csepp alakú szenzorszigetben pedig egy 32 megapixeles képrögzítő modul virít.

A Samsung Galaxy F41 mellé egy 15 wattos töltő csomagolnak, ami nagyjából 2 óra 40 perc alatt tölti újra a mobilt, ha az teljesen lemerülne. Az okostelefon október 16-tól lesz elérhető Indiában, az előrendelés pedig hamarosan megkezdődik.

A Galaxy F41 15.500 indiai rúpiáért lesz kapható, ami magyar pénzben nagyjából 64.500 Ft-ot jelent. Azt egyelőre nem tudni, hogy más piacokon is forgalomba kerül-e a telefon, de reménykedni azért lehet, mert összességében véve ennyi pénzért és ilyen felszereltséggel egyáltalán nem tűnik rossz ajánlatnak. Nektek bejön?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid