Xiaomi VIOMI SE bemutató – nagy tudású robotporszívó 100 ezer Ft alatt

0

Megjelent a legújabb Xiaomi robotporszívó, a Viomi SE, ami meglehetősen kedvező, 100 ezer Ft alatti áron kínál olyan teljesítményt és tudást, amit a legtöbbször csak jóval drágább típusoknál szoktunk látni. Ha szeretnéd jelentősen lecsökkenteni a takarítással eltöltött időt, akkor érdemes megnézned ezt a friss modellt, mert elég jó vételnek tűnik.

A Xiaomi VIOMI SE most 319,99 dolláros kedvezményes áron rendelhető a GearBest webáruházának jóvoltából, amennyiben felhasználjuk az A573DD45A5D12001 kupont. A vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 99 ezer Ft-ot jelent. A terméket európai raktárból küldik, egészen pontosan Németországból, így a szállítás gyors lesz, és az extra költségek miatt sem kell aggódni. További részletek és rendelés ezen a linken.

Külső

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó rengeteg klassz funkcióval rendelkezik, ott van a továbbfejlesztett lézeres feltérképezés, vagy a finomhangolt vezérlő algoritmus, a rövid bemutatót azonban mégis a külsővel kezdjük.

A robotporszívó külső burkolatát minőségi ABS műanyagból öntötték a szakemberek, ami pedig a méreteket illeti, ez egy 35 x 35 x 9,4 cm-es kis masina, tehát nem lesz gond a tárolással, simán elfér akár az ágy alatt is.

A készülék 4,4 kg-ot nyom. Színeket illetően nincs nagy választék, fehérben választható a masina arany/bronz betétekkel, ezeknek köszönhetően egyébként meglehetősen jól néz ki, bár nyilván nem ez a legfontosabb szempont egy ilyen takarító gépnél.

Funkciók

A Xiaomi VIOMI SE belsejében található 33 wattos névleges teljesítménnyel dolgozó elektromotor cirka 2200 Pa szívóerőt képes biztosítani, és működés közben 72 decibeles a maximális zajkibocsátás, ami még bőven elviselhető. A készülék képes az intelligens útvonaltervezésre, környezetét fejlett lézeres szenzorokkal pásztázza, így aztán nem fog neki menni a bútoroknak és a különböző peremekről sem fog lezuhanni.

Miután felmérte környezetét a gépezet, igyekszik a lehető leghatékonyabban elvégezni a munkáját, de ebbe mi magunk is bele tudunk szólni. A robotporszívó irányításához elérhető egy okostelefonos alkalmazás, amiben egy rakás funkció megtalálható (persze használható app nélkül is természetesen).

Módunkban áll időzíteni, távirányítani, virtuális falakat beállítani, vagy csak simán kijelölni azt a területet, ahol az apróságnak dolgoznia kell, de olyan területeket is meg tudunk adni a lakáson belül, ahová még véletlenül sem sem szeretnénk, hogy betegye a lábát… kerekeit…izé, érted… (no-go zóna funkció).

Fontos továbbá kiemelni, hogy egyszerre több térképet is tárol a masina, így ha például emeletes házunk van, vagy több helyen is használnánk, akkor nem kell mindig elölről kezdenie a feltérképezést.

A Xiaomi VIOMI SE nem csupán felszívja a piszkot, de képes fel is mosni maga után.

A masina simán átmegy a két centiméter magasságú küszöbön, vagy a vastagabb szőnyegeken.

Üzemidő

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó a gyártói leírások szerint egyetlen feltöltéssel képes 150 percen keresztül üzemelni, ami egy akár 200 négyzetméteres lakás teljes kitakarítására is elegendő lehet. Ha pedig alacsony lenne az akkuszint, akkor a gépezet teljesen önállóan képes menedzselni önmaga újratöltését, magyarán visszamegy a dokkolóra, és amikor újra tele van a telep, folytatja a munkát, ahol félbe kellett szakítania. Rendkívül hasznos kis extra.

A Xiaomi VIOMI SE most csak 319,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházának jóvoltából, amennyiben használjuk az A573DD45A5D12001 kupont. A vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 99 ezer Ft-ot jelent. A terméket európai raktárból küldik, egészen pontosan Németországból, így a szállítás gyors lesz és az extra költségek miatt sem kell aggódni. Nyilván egy ilyen rövid leírásban nem tudtunk mindenre kitérni, így ha érdekelnek a további műszaki részletek, vagy netán rendeltél egyet a gépből, akkor kattints bátran erre a linkre!

 

Ez is érdekelhet:

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

A leírás készítése közben törekedtünk a pontosságra, ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, ezekért előre is elnézést kérünk!

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid