Samsung Galaxy J1 Ace néven jöhet a gyártó új belépőszintű mobilja

0

A Samsung belépőszintű készülékeit jelenleg a J-szériába sorolja, ennek a családnak volt az első tagja a J1. Korábbi pletykákra alapozva tudjuk, hogy érkezik a kicsivel erősebb J1 Pop, ám egy holland áruház honlapján a telefon J1 Ace néven tűnt fel.

Ez a névválasztás nem lenne meglepő, hiszen a Samsung korábban is szerette az Ace nevet, a középkategóriás készülékeit éveken keresztül nevezte így.

samsung j1 ace_ holland áruház
A képről egyébként még a készülék várható ára is kiderül: a J1 Ace 115 euróba fog kerülni Hollandiában, ez körülbelül 10-20%-os drágulást jelent az alapmodellhez képest. És hogy mit kapunk a pénzünkért? Jelenleg nem tudni, talán a J1-gyel ellentétben már nem az Android 4.4.4 KitKat fog futni a telefonon, hanem a Lollipop, bár kérdéses, hogy egy ilyen gyenge hardveren egyáltalán képes-e elindulni az operációs rendszer nyalókás verziója.

A január óta kapható J1 egyébként egy 1.2 GHz-es kétmagos processzort, 4 GB belső tárhelyet és 512 MB RAM-ot kínál, tehát elmondható, hogy a Samsung mérnöki gárdája azért ennél erősebb hardvert is képes összerakni.

Ugyanettől a forrástól pedig azt is megtudtuk, hogy az új készülék valószínűleg július végén debütál, tehát hamarosan lehull a lepel a Samsung Galaxy J1 Ace-ről.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid