Samsung Galaxy J1 Pop és J3 – ezekkel bővül a belépőszint

0

A Samsung Galaxy J sorozat jelenleg egy készülékből, a J1-ből áll, hamarosan azonban több új modellel bővül a széria. A J5-ről és a J7-ről már többször is olvashattunk, de készülőben van a J3 és a J1 Pop is.

A Galaxy J5 és a Galaxy J7 egész komolynak ígérkeznek, az előbbi 5 colos HD kijelzővel és Snapdragon 410-es processzorral érkezhet, míg az utóbbi jóval nagyobb lesz, feltehetően 5.8 colos, a HD felbontáshoz ráadásul itt már a Snapdragon 615-ös proci társulhat.

A J1 (SM-J100) egy jóval gyengébb, belépőszintű készülék kétmagos hardverrel, 512 MB RAM-mal és 4.3 colos, 800×480 pixeles kijelzővel. Ennek a mobilnak lesz a folytatása az SM-J110 modellszámú készülék, ami a korábbi értesülések szerint a Galaxy J1 Pop nevet kaphatja majd.

Samsung-SM-J110F

Egy másik mobil modellszáma (SM-J300F) is napvilágra került a napokban, ami szinte biztosan a Galaxy J3 lesz. Ezt a nevet egyébként a Samsung korábban már védjegyeztetett a J5-tel és a J7-tel együtt.

Samsung-SM-J300F

Sajnos konkrét részleteket a J3-ról sem tudunk, de mindenképpen egy 4.5-5 col közötti kijelzővel szerelt, alsó- vagy középkategóriás készülékről van szó.

A hivatalos bejelentésre valószínűleg már nem kell túlzottan sokat várni.

Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid