Tablet méretű akkumulátorral felszerelt Samsung mobil jön

0

Vélhetően valamikor a közeljövőben kerül bemutatásra a Samsung következő középkategóriás okostelefonja, ami a Galaxy M51 névre fog hallgatni, és egy igazi akkubajnok lesz. A burkolata alá ugyanis egy 7000 mAh-s telep kerül, ami már a táblagépek között sem számít kicsinek. A készülékről március óta lehet hallani pletykákat, és ha tényleg megjelenik, akkor ez lesz az eddigi legnagyobb akkuval szerelt Samsung mobil.

A telefonnal kapcsolatos legfrissebb pletykák szerint a belsejében Qualcomm Snapdragon 730 lapkakészlet végzi majd a számításokat, a hardveres komponensek energiaéhségét pedig a már említett gigászi akkumulátor igyekszik kielégíteni. Vélhetően ekkora teleppel nem lesz egy vékonysági rekorder, de biztosak vagyunk abban, hogy nagyon is létezik az a célközönség, amit a Samsung ezzel a mobillal próbál megszólítani.

Amúgy más téren sem lesz rossz vétel a Samsung Galaxy M51, hiszen a hátoldalán egy 64 MP-es elsődleges kamera feszít majd, míg a megjelenítő egy 6,67 colos Full HD+ panel lesz.

Egy SM-515F modellszámot viselő okostelefon – ami valószínűleg maga a kérdéses modell – nemrégiben feltűnt a GeekBench nevű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában, ott a már említett processzor mellett 8 GB RAM teljesített szolgálatot a készülék belsejében. Az FCC adatbázisából tudjuk, hogy a mobil hatalmas aksija támogatni fogja a 25 wattos gyorstöltést, de ez nem annyira váratlan fordulat, hiszen a Samsung Galaxy M31s ugyanezt a metódust használja.

A Samsung Galaxy M51 elsőként nem meglepő módon Indiában kerülhet majd a virtuális és egyéb boltok polcaira, de mivel a telefon support oldala megjelent a Samsung orosz szárnyának weboldalán, biztosak lehetünk abban, hogy más piacokon is elérhető lesz. Egyelőre ezt nem emlegették pletykaszinten sem, de nem volna rossz, ha a mobil képes lenne más eszközöket is tölteni – ezzel a méretes teleppel nem volna ez olyan lehetetlen mutatvány.

Jelenleg ennyit tudni a Samsung Galaxy M51 kapcsán, a várható ár és más hasonlók még nem ismertek, de remélhetőleg hamarosan újra hallani fogunk a telefonról, esetleg bemutatják közben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid