Samsung Galaxy Note 3 Neo – Megérkezett a Lollipop

0

A Samsung készülékei közül már számos modell megkapta a Lollipop rendszert, még a középkategóriában is, most pedig ez a lista újabb taggal bővült. Mint azt egy korábbi cikkben említettük, a Samsung tervei között szerepelt a Galaxy Note 3 Neo rendszerének lecserélése Lollipopra.

A napokban útjára is indult a frissítés, igaz, egyenlőre még csak Dél-Koreában, de heteken belül megérkezhet más régiókban is a felhasználókhoz. Egyébként egész pontosan az Android 5.1.1-es verziójáról van szó, míg az erősebb Note 3 még Android 5.0-nál jár.

galaxy-note-3-neo

Az új Android rendszer mérete 900 MB, melyet OTA-n keresztül lehet letölteni. A szokásosnak mondható újításokat kapjuk, friss TouchWiz felület, új értesítési panel, jobb üzemidő, kisebb hibajavítások, biztonságbeli javulás, valamint teljesítménybeli fejlődés.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy a Samsung egykori csúcsphabletje, a Galaxy Note 3 mikor kapja meg az 5.1.1-es frissítést. Persze az is előfordulhat, hogy egyből Android 6.0 Marshmallow-ra frissül majd a készülék. Mondjuk azon sem lepődnénk meg, ha megszűnne a támogatás, hiszen 2 évnél idősebb modellről van szó.

YouMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid