Ez most a 10 legerősebb androidos mobil

1

Véget ért az idei harmadik negyedév, és ennek alkalmából az AnTuTu kiadta legfrissebb toplistáját, amelyben a legerősebb okostelefonokat rangsorolja. Nézzük, mely mobilok fértek bele a top 10-be!

Az AnTuTu szerint jelenleg a Meizu Pro 5 a legizmosabb androidos okostelefon, ami mondjuk nem is annyira meglepő, hiszen a bivalyerős Exynos 7420 hajtja, és a Samsung mobiljaival (2-5. hely) ellentétben QHD helyett “csak” Full HD-s a kijelzője, azaz kevesebb képpontot kell megtölteni tartalommal. A Pro 5 több, mint 76 ezres átlagos pontszámmal áll az élen. Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Meizu készülék kerül az AnTuTu lista első fokára, tavaly az MX4 remekelt.

AnTuTu-toplista-Q3

A Meizu mobilja után négy Samsung készülék szerepel (Note 5, S6 edge+, S6, S6 edge), amelyekben szintén az Exynos 7420 dolgozik. Jól látszik tehát, hogy még mindig magasan ez a legerősebb mobilos hardver.

A 6. és a 7. helyet a LeTV mobiljai foglalják el, az egyik a One Pro, a másik pedig a One Max, ezeket a Snapdragon 810 hajtja 4 GB RAM társaságában. A 8. az új Sony Xperia Z5 lett, köszönhetően a 60 ezer pont feletti teljesítményének. Utána a Xiaomi Mi Note Pro következik, és még a OnePlus 2 is befért a top 10 közé. Ez utóbbiakban is a Qualcomm hírhedt lapkája teljesít szolgálatot.

AnTuTu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid