A Note 8 előtt jöhetnek a hajlítható Galaxy X mobilok

0

Hála egy kínai szivárogtatónak – akinek többek között a Galaxy S8-ról is voltak releváns értesülései -, néhány nagyon érdekes információt sikerült megtudnunk a dél-koreai vállalat egyik fontos új dobásáról: a hajlítható okostelefonokról. A Galaxy X-en kívül ráadásul a Galaxy Note 8-cal kapcsolatban is volt mondanivalója. 

A szóban forgó illető az mmddj_china felhasználónevet viseli Twitteren, ahol egy tweet formájában közzétette, hogy a Galaxy Note 8 csak az idei év negyedik negyedévében fog megérkezni, bár azt nem árulta el, hogy ez a bemutatóra vagy a forgalomba kerülésre vonatkozik-e.

Egy másik posztban pedig nyilvánosságra hozta a Galaxy X-ek érkezésének idejét: bennfentesünk szerint a hajlítható okostelefonok a harmadik negyedévben fognak debütálni. Igen, ez azt jelenti, hogy a futurisztikus mobilok pár hónappal hamarabb fognak napvilágra kerülni, mint a csúcsphablet következő generációja.

A szivárogtató azt állítja, hogy tagja a Samsung Galaxy Club-nak, amellyel mostanában szoros kapcsolatot ápol, és folyamatosan figyeli az új értesüléseiket. A hajlítható mobilokkal kapcsolatban azért már nekünk is van néhány információnk, láttuk őket rendereken, illetve úgy tudjuk, hogy kétféle változatban lesznek kaphatóak, az egyik a Galaxy X1, a másik pedig a Galaxy X1 Plus nevet fogja viselni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid