Kiszivárgott néhány részlet a Samsung Galaxy Note 8-ról

10

Egyelőre még a Galaxy S8 modelleket várjuk, amiket március 29-én mutatnak be, most viszont a Note 8-ról érkezett néhány kiszivárgott infó és egy érdekes sematikus ábra.

A Note 7 botránya után sokan úgy hitték, hogy végleg elkaszálja a szériát a vállalat, de szerencsére ez nem így történt. Maga a Samsung Mobile vezetője, DJ Koh jelentette be januárban, hogy “egy jobb, biztonságosabb, nagyon innovatív Note 8-at hozok vissza”.

Hivatalosan persze eddig semmilyen részlet nem derült ki a Galaxy Note 8-ról, de most érkezett jó néhány érdekes pletyka, illetve az alábbi tervezet:

A készülék állítólag egy 6.4 colos kijelzővel jön, de a vékony kávák miatt alig lesz nagyobb a Note 7-nél. A felbontás pedig immáron 4K+ lesz, ami 4440×2160 képpontot jelent, ha a Galaxy S8 képarányával (18.5:9) számolunk. A Note 8-at a Snapdragon 835, illetve egy Exynos 9 sorozatba tartozó Samsung chipset fogja hajtani régiótól függően, amelyhez végre 6 GB RAM-ot szerelnek. Természetesen lesz S Pen, USB-C port, és megmarad a 3.5 mm-es jack csatlakozó is.

A Samsung Galaxy Note 8 bemutatója szeptember elején várható az IFA kiállításon.

forrás, via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid