Világszerte egyszerre jelennek meg az új Nokia mobilok

0

Több új Nokia mobil is bemutatkozott idén, kaptunk három androidos okostelefont, és egy új Nokia 3310-et. Ha érdekel hogy mikor jelennek meg az újdonságok, akkor érdemes tovább olvasnod!

A forgalmazásért felelős HMD Global elárulta a NokiaPowerUser nevű magazinnak, hogy az új Nokia mobilok 120 országban egyszerre kerülnek majd piacra, valamikor a második negyedévben. Persze ennél pontosabb időszakot is tudunk mondani, nemrég ugyanis egy interjúban elhangzott, hogy május közepe és június eleje között várható a piacra kerülés.

Az új Nokia csúcsmobil még várat magára, így egyelőre a középkategóriás Nokia 6 lesz a legerősebb versenyző. Ez egyébként egy nagyon masszív telefon, többféle strapateszten is bizonyított már, és hardveresen sem lehet komoly panaszunk rá. Az 5.5 colos Full HD kijelzőjét a 8 magos Snapdragon 430 hajtja 4 GB RAM társaságában, az aksi pedig 3000 mAh-s. Az ára 229 euró lesz a kontinensünkön.

A Nokia 5 kicsit gyengébb lett, ez 189 euróba kerül majd, a Nokia 3 pedig egy belépőszintű telefon 139 euróért. A új Nokia 3310-re is biztosan lesz kereslet, hiszen ez csak 49 euróba kerül majd.

A készülékek valószínűleg Magyarországon is megjelennek, a HMD egyik vezetője külön ki is emelte, hogy a magas áfa miatt nálunk kicsit drágábbak lehetnek az újdonságok.

forrás: NPU

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid