Új Meizu phablet tűnt fel

0

A Meizu egyre ismertebb gyártó, már nálunk is viszonylag ismertnek számít az átlag felhasználók, vagy ha más nem az olvasóink között. A kínai vállalat most egy újabb okostelefonnal rukkolt elő, ami már megkapta hazájának telekommunikációs irodájától a jóváhagyást a forgalomba kerüléshez. Az egyelőre M621c-S nevet viselő készülék többféle kiszerelésben lesz kapható, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő változatot. 

A készülék megjelenítője 5.5 colos lesz, amelynek felbontása Full HD – ez már mondhatni elvárás a középkategóriában. A szerkezet lelke pedig egy egyelőre ismeretlen nyolcmagos processzor 1.8 GHz-es órajellel.

A kiszerelések közötti eltérést elsősorban az operatív memória méretében, valamint a belső tárhelyek közti különbségekben érhetjük tetten. Létezik 2, 3, illetve 4 GB RAM-mal ellátott variáns is, amelyek háttértára lehet 16, 32, avagy 64 GB-os – kinek mekkorára van szüksége.

Az elsődleges kamera felbontása 13 megapixel, míg a kijelző felőli oldalon egy 5 megapixeles apparátust találhatunk. A 153.6 × 75.8 × 8.15 mm-es dimenziókkal rendelkező készülék 175 grammot nyom a mérlegen. A telefonon már az első bekapcsolás után Android 6.0 Marshmallow rendszer fut.

A mobil addig működik ameddig a 3920 milliamperórás telep bírja szusszal. Az elérhető színopciók között ott lesz a fehér, az ezüst, illetve a kék.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid