A Samsung Galaxy S10 trió tagjai képesek lesznek más eszközöket vezeték nélkül tölteni

0

Egyre több mindent hallani a Samsung érkezőfélben lévő zászlóshajóiról, így aztán az sem lehetetlen, hogy mire bemutatják a Galaxy S10 mobilokat, már mindent tudni fogunk róluk. A legújabb értesülések szerint például képesek lesznek tölteni más eszközöket, és ehhez a bravúrhoz még vezeték sem fog kelleni.

Igen, már látjuk a morcos Huawei rajongókat, tudjuk, hogy kedvenc gyártójuk már villantott egy ilyen megoldást, mégpedig a Mate 20 Pro kapcsán. Na de lássuk most a Galaxy S10 trió által kínált lehetőséget! Egy fotó igyekszik bizonyítani a fordított vezeték nélküli töltést, ami az új telefonok egyik nagy dobása lesz. Kiváló lehet egy ilyen opció tartozékok, okosórák töltése esetén, bár ezzel jelenleg akad némi gond. Sem a Galaxy Watch, sem a Gear IconX fülhallgatók nem támogatják az indukciós töltés semmilyen formáját, de persze lehetséges, hogy az S10 szériával debütál majd olyan tartozék, ami már képes lesz ezt kihasználni.

Aki a bemutatót menedzseli, egy ilyen távirányítót fog használni

Ezen a képen egy olyan távirányító látható, amit a készülékek leleplezésén fognak használni. A gombok különböző bemutató videókat indítanak majd, az első egy általános bevezető lehet az új szériához, a többi pedig egy-egy funkciót emel ki. A második a megújult kijelzőhöz, a következő a megjelenítőbe szerelt ujjlenyomat-olvasóhoz, a negyedik pedig a tripla kamerához tartozik, és végül ott van cikkünk tárgya, a fordított vezeték nélküli töltés. Mint látható, ezt a funkciót elég komolyan gondolja a Samsung, hiszen kiemelten kezelik majd a prezentáció során.

Kis érdekesség a végére, ami valószínűleg jóval kevesebb olvasónk számára bír majd relevanciával, hogy az S10 telefonok komoly blokklánc támogatást fognak kapni, kvázi pénztárcának lesznek használhatóak a különböző kriptovalutákhoz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid