A Samsung Galaxy S22 olyan lesz, mint egy notch nélküli iPhone 13

0

Habár a Samsung Galaxy S22 sorozat bemutatója még odébb van, azt nem lehet mondani, hogy teljesen vakon repülnénk a dél-koreai gyártó zászlóshajóinak következő generációja kapcsán. Láttuk már őket renderelt képeken, hallottunk már ezt-azt a bennük szolgálatot teljesítő hardverről, és most a népszerű szivárogtató, Ice Universe szállított néhány friss érdekességet a mobilok, egész pontosan a Galaxy S22 és az S22+ kapcsán.

A nemrég publikált megosztás szerint a két kisebb Samsung Galaxy S22 modell esetében teljesen lapos lesz az előlap és a hátlap is, a kijelzőt pedig szimmetrikus káva veszi majd körbe, azaz alul sem lesz vastagabb a keret mint máshol. Ezek alapján a dizájn nagyon hasonlíthat az iPhone 13-hoz, csak épp nem lesz nagy szenzorsziget, mindössze egy apró kameralyuk lóg majd be a képernyőbe.

A Samsung Galaxy S22 és S22+ formatervén kívül Ice Universe a Galaxy S22 Ultra kamerájával kapcsolatban is megosztott néhány részletet. 108 megapixeles elsődleges kameráról ír továbbfejlesztett, 1/33 colos ISOCELL HM3 szenzorral, 0,8 mikrométeres pixelekkel és f/1,8 rekeszértékkel, de szót ejt az ultraszéles és a telefotó modulokról is.

A jelenlegi modellhez viszonyítva csak csekély változtatásokra lehet számítani, az elsődleges képrögzítő minimális ráncfelvarráson esik át, és marad ugyanaz a 12 megapixeles ultraszéles látószögű modul a 10 megapixeles 3x telefotó, valamint a szintén 10 megapixeles periszkópos egység mellett.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid