A Samsung Galaxy S23 mobilok jobban fogynak, mint elődeik

0

Azt nagyjából eddig is lehetett sejteni, hogy a Samsung Galaxy S23 okostelefonok sikeresek, jól fogynak, de pontos adatokat még nem hallottunk az eladási számaikat illetően. Egy friss jelentés a Hana Securities adataira hivatkozva leleplezi, hogy egészen pontosan mennyire voltak kelendőek a Samsung hagyományos képernyővel szerelt zászlóshajói, és hogy melyik modell volt a legkapósabb.

A nemrég publikált jelentés szerint a Samsung Galaxy S23 sorozat tagjaiból a forgalmazás első nyolc hónapjában 22,9 millió darabot adtak el. Ez azt jelenti, hogy az idei széria modelljeiből 22 százalékkal többet értékesítettek, mint a Galaxy S22 telefonokból a tavalyi év azonos időszakában. Nem lepődünk meg rajta kicsit sem, hogy a legtöbbet a Galaxy S23 Ultrából adták el, összesen 10,69 millió darabot.

Az alapmodell 8,09 millió példányban talált gazdára, a Plus kiadást pedig 4,11 millióan vásárolták meg. Vajon mennyiben játszott szerepet az, hogy a mobilok minden piacon kizárólag Snapdragon chippel jelentek meg? Erről nem tesz említést a jelentés.

Teljesen más eredményeket produkáltak a Samsung hajlítható kijelzős okostelefonjai, vagyis a Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 készülékek. A két hajlítható modellből az első két hónapban összesen 3,51 millió darabot adtak el, ami elmarad az elődök által egyedül produkált 3,63 milliós darabszámtól ugyanebben az időszakban. A Samsung Galaxy Z Flip 5-re összesen 2,26 millióan tették le a voksukat, ehhez képest a Galaxy Z Fold 5 1,25 millió példányban kelt el a vizsgált időintervallumban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid