Kiszivárgott sajtóképeken Samsung Galaxy S6 Edge

0

Bár legtöbbször a Samsung Galaxy S6-ról lehet hallani mostanában a gyártó újdonságai közül, nem szabad elfelejtkezni arról, hogy egy hajlított kijelzős csúcsmobillal is készül a dél-koreai vállalat, ami Samsung Galaxy S6 Edge néven kerülhet majd forgalomba. Nos, most teljes egészében megcsodálható ez utóbbi modell, hiszen kiszivárgott róla egy halom sajtókép.

Mint látható, a készülék mindkét oldalára lehajlik majd a kijelző, de nem olyan jelentős mértékben, mint a Galaxy Note Edge esetében. Egyes hírek szerint nem is kapnak annyi extra funkciót az oldalsó kijelzőrészek, ezek inkább csak amolyan különlegességként szolgálnak. Persze erre csak a készülék bemutatóján derül majd fény, de az S6 Edge már most is megcsodálható az alábbi képeken.

Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (4) Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (3)Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (2)Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (1) Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-rendersSamsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (6)Samsung-Galaxy-S6-Edge-alleged-official-renders (5)

Hát valahogy így néz majd ki a Samsung Galaxy S6 hajlított kijelzős variánsa. A bemutató most vasárnap lesz 18:30-tól, amit akár élőben is követhetsz az oldalunkon. Nem érdemes kihagyni az eseményt!

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid