Samsung Galaxy S6 és S6 Edge – árak, megjelenés

0

Tegnap bemutatták a Samsung új csúcsmobiljait, a Galaxy S6-ot és a Galaxy S6 Edge-et. Mindkét modell kifejezetten prémium külsőt kapott, de ez az árazáson is meglátszik majd. Nézzük, hogy mennyibe fognak kerülni az új zászlóshajók, és hogy mikor jelennek meg!

A SamMobile derített fényt a készülékek várható európai áraira. Ezek alapján a Galaxy S6 32 GB-os verziója 699 euróba, a 64 GB-os modell 799 euróba, a 128 GB-os pedig 899 euróba kerül majd. Memóriakártya bővítési lehetőség ugyebár nem lesz, és így kb. 30 ezer Ft-nak megfelelő összeget kell majd fizetnünk ha eggyel nagyobb tárhelyet szeretnénk.

Samsung-Galaxy-S6-official-images

Ha átszámoljuk a fenti árakat, akkor az alap modell ára kb. 205 ezer Ft-ra, a legdrágább pedig 265 ezer Ft-ra jön ki.

Most pedig nézzük a hajlított kijelzővel szerelt Edge változatot. Aki arra tippel, hogy ez még drágább lesz, az jó úton jár. A 32 GB-os modell 849 euróba, a 64 GB-os 949 euróba, a 128 GB-os pedig 1049 euróba fog kerülni, ami magyar pénzbe átszámolva kb. 250 ezer Ft-ot jelent a legolcsóbb verzió esetében, míg a legdrágább modell ára 310 ezer Ft közelében lesz.

galaxy-s6-edge-angle

A Samsung Galaxy S6 április 10-én jelenik meg globálisa, de azt még nem tudjuk, hogy ez pontosan mely országokat érinti első körben.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid