Samsung Galaxy S6 és S6 edge – Képeken az új Marshmallow szoftver

0

Múlt héten indult el a Samsung új tesztelési programja, amelynek keretein belül néhány szerencsés felhasználó kipróbálhatja a Galaxy S6 és S6 edge készülékek Android 6.0-s szoftverét. A jelentkezés ugyan már lezárult, és nálunk egyébként sem volt meghirdetve a lehetőség, de azt már mi is megnézhetjük, hogy milyen lesz a csúcsmodellek új rendszere.

A Sammobile-nak sikerült megszereznie a Samsung béta szoftverét, az alábbi fotókat ők készítették. A képek alatt összefoglaljuk a legfontosabb újításokat.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

További képeket itt találsz.

Mint látható, jelentősen meg fog újulni a TouchWiz az S6 modelleken, átszabásra kerülnek például az ikonok, az értesítési sáv és a gyorskapcsolók. Utóbbi egy korábban kikerül képen látható:

Galaxy-S6-Android-6.0-Marshmallow-ed-TouchWiz-1

A témaválasztó is kapott egy érdekes lehetőséget, a jövőben színek alapján is kereshetünk majd, ami jelentősen megkönnyíti a választást.

Természetesen nem hiányozhat a Google Now on Tap és az alkalmazásengedélyek testreszabásának lehetősége sem. Akik pedig előszeretettel használják a kamera manuális beállításait, azok bizonyára nagyon fognak örülni annak, hogy belekerült a szoftverbe a záridő beállításának lehetősége.

A Note 5 és az S6 modellek Android 6.0-s frissítése az első negyedévben várható, talán már januárban megindul a folyamat, ha minden jól megy.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid