Rózsaszín Sony Xperia Z5 jöhet

0

Következő hírünknek talán hölgy olvasóink fognak a legjobban örülni, főleg azok, akik kedvelik a csajos színeket. A Sony ugyanis egy rózsaszín Xperia Z5 modellt tervez piacra dobni, legalábbis ezt állítják tajvani források.  

Sajnos rögtön le is kell egy picit lomboznom a magyar lányokat, ugyanis a készülék valószínűleg a Chungwa Telecom, vagyis az egyik tajvani szolgáltató exkluzív modellje lesz. Persze nem kizárt, hogy máshol is kapható lesz az újdonság, de ne feledjük, hivatalosan még senki nem erősítette meg az érkezését.

Rajongói koncepció

Rajongói koncepció

Maga a forgalomba helyezés, amennyiben valóban megtörténik, a kínai újév vásárlási szezonjához lenne igazítva, ami ráadásul közel van időben a nyugati kultúra Bálint napjához. Ami a hír mellett szól, hogy tavaly januárban a japán cég egy lila színű Xperia Z3-mal próbálta levenni a lábáról a színes egyéniségeket. Az a variáns ráadásul nem csak Ázsiában, hanem az Egyesült Királyságban is piacra került. Természetesen a pletykában szereplő készüléknek csak a színe különbözne, a belső alkatrészek ugyanazok maradnának.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid