Samsung Galaxy S6 mini – 4.6 colos kijelzővel és Snapdragon 808-cal érkezhet

3

Az újdonságokra éhes telekommunikációs média sokszor szerzi meg értesüléseit különféle benchmark programok adatbázisaiból. A GFXBench nevű tesztalkalmazás oldalán most egy kompakt méretű Samsung mobil tűnt fel, ami könnyen lehet, hogy az idei csúcsmodell, a Galaxy S6 mini változata.

A kérdéses Samsung mobil SM-G9198 modellszámon fut, és a GFXBench adatai szerint egy 4.6 colos, HD felbontású kijelzővel bír. A számítási feladatok végrehajtásáért egy Qualcomm Snapdragon 808-as lapka felel, ha emlékeztek ugyanez duruzsol az LG G4 belsejében is. A kérdéses chipset hat maggal rendelkezik (2 darab Cortex A57 és 4 darab Cortex-A53), a grafikai gyorsítást egy Adreno 418-as GPU végzi, a rendszerműködés folyamatosságát pedig 2 GB RAM szavatolja.

Samsung Galaxy S6 mini

Az SM-G9198 hátlapján egy 16 megapixeles, 16:9-es képarányú kamera található, amely képes Full HD-ben videót rögzíteni, a frontoldalra pedig egy 5 megapixeles szenzor került. A mobil szoftveresen teljesen naprakész lesz, hiszen már a teszt futtatásakor Android 5.1.1 Lollipop futott rajta.

A telefonról egyébként most hallunk először, és a specifikációk alapján okkal feltételezhetjük, hogy a készülőfélben lévő Samsung Galaxy S6 miniről van szó. Persze ezt még nem tudjuk érdemben megerősíteni, de szemmel fogjuk tartani a készüléket, és minden új értesülést igyekszünk majd megosztani veletek.

tjb007 (Twitter)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid