4 GB RAM-mal és fém házzal jöhet a Huawei Honor 7 Plus

4

A kínai Huawei állítólag két új mobilon dolgozik, amelyek a Honor 7 variánsai lesznek. Az egyik készülék egy normál változat lehet, a másik pedig egy kicsit nagyobb és erősebb modell. A pletykák szerint az előbbi júniusban, míg az utóbbi júliusban érkezhet meg a boltokba. 

Mindkét készülék minőségi fémházat kap majd, ami méltó lesz a belül található bivalyerős hardverhez.A sima Honor 7 5 colos Full HD kijelzővel érkezhet, amit a Huawei házon belül fejlesztett Kirin 935-ös lapkája hajt, 3 GB RAM társaságában. A belső tárhely valószínűleg 16 GB-os lesz, és minden bizonnyal a bővítési lehetőség sem marad ki.

A hátlapra egy 13 megapixeles kamera kerülhet optikai képstabilizátorral és dupla LED villanóval, míg az előlapra egy 5 megapixeles szenzort szerelhetnek. A hosszú üzemidőt egy decens, 3280 mAh-s akksi lesz hivatott biztosítani, a rendszer szerepét pedig természetesen az Android 5.0 tölti majd be a Huawei saját felületével, az Emotion UI 3.0-val.

Huawei Honor 7

A Huawei Honor 7 Plus egy nagyobb, 5.7 colos kijelzőt kaphat Kirin 950-es processzorral, 4 GB RAM-mal és nagyobb belső tárhellyel. A kiszivárgott képek tanulsága szerint ujjlenyomat-olvasóra is számíthatunk.

A piacra dobás dátumát már mondtam, lássuk az árakat: a “gyengébb” modell 322 dollárt, míg az erősebb 435 dollárt fog kóstálni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid