Samsung Galaxy S8 bemutató – Kövesd élőben!

1

Ma végre hivatalosan is bemutatják a Samsung új csúcsmodelljeit, a Galaxy S8 és S8+ készülékeket. Nézd velünk élőben az eseményt!

A bemutató március 29-én (szerda) délután, 17:00-kor kezdődik, és a cikk fölött tudod élőben nézni.

Frissítés: véget ért a bemutató, itt találod részletes cikkünket az új Galaxy S8 modellekről!

A cikk további része már nem aktuális!

 

Az S8 modellek egyik nagy újítása a 18.5:9-es képarányú, 2960×1440 pixeles “Infinity” kijelző lesz, amelyet nagyon vékony káva határol. Ennek köszönhetően a Galaxy S8 megjelenítőjét egészen 5.8 colig tudták növelni, az S8+ pedig 6.2 colos lesz. A technológia természetesen Super AMOLED marad, és a sarkakat lekerekíti a gyártó, akárcsak az LG a G6 esetében.

A Home gomb eltűnik, és Samsung logó sem lesz az előlapon, az ujjlenyomat-olvasó pedig a hátlapra kerül, a kamera mellé. A főkamera 12 megapixeles lesz, és marad az f/1.7-es rekesznyílás, de van rá esély, hogy egy új, még jobb szenzort kapunk. A Dual Pixel autofókuszt a legutóbbi pletykák szerint lézeres fókusszal egészítik ki, és nem kizárt, hogy 1000 fps-es lassított felvételeket készíthetünk majd a mobillal. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixelre nő, és itt is f/1.7 lesz az apertúra.

A Galaxy S8 modelleket az Exynos 8895 vagy a Snapdragon 835 hajtja régiótól függően, Európában az előbbi változat kerülhet forgalomba. RAM-ból sajnos csak 4 GB-ot kapunk, persze ez is bőven elegendő, a belső tárhely pedig 64 GB-os lesz, bővítési lehetőséggel.

Jó hír, hogy marad az IP68-as tanúsítvány szerinti por- és vízállóság, az akkumulátor viszont sajnos nem nő, az S8-ba egy 3000 mAh-s, az S8+-ba pedig egy 3500 mAh-s telep kerülhet. Lesz viszont USB-C port és vezeték nélküli gyorstöltés.

Az árak tekintetében 100 eurós drágulásra számíthatunk az S7 modellekhez képest, ami azt jelenti, hogy a Galaxy S8 799 euróba kerülhet majd, az S8+ pedig 899 euróba.

A közvetítés tehát szerdán délután 5-kor kezdődik, mentsd el ezt az oldalt és nézz vissza később. Ha vége az eseménynek, azonnal megírjuk a részletes beszámolót is.

forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid