A Samsung Galaxy Tab S6 megkapta az Android 11 frissítést One UI 3.1 felülettel

0

Biztosak vagyunk benne, hogy még az olvasóink közül is sokan használják szórakozásra vagy éppen produktivitásra a 2019 augusztusában debütált Samsung Galaxy Tab S6 táblagépet. Valószínűleg örülni fognak a legújabb híreknek, mely szerint az eredetileg májusra ígért Android 11 frissítés már megkezdődött.

Úgy látszik, sokunk kedvenc dél-koreai gyártója folyamatosan fejlődik a frissítések terén is, egyre hosszabb támogatást ígérnek, és szemlátomást olykor arra is képesek, hogy idő előtt indítsanak útjára egy update-et. A frissítés terjesztése egyelőre nem széleskörű, jelenleg csak az LTE modelleket érinti, azok közül is csak azokat, amelyeket Németországban helyeztek forgalomba. Ha netán a birtokodban pont egy ilyen készülék volna, akkor hamarosan értesítést kapsz arról, hogy elérhető egy új build, ami a T865XXU4CUB7 számot viseli. A letöltés 2,2 GB tárhelyet igényel, és a telepítését követően a tablet Android 11 operációs rendszert fog futtatni, mégpedig a Samsung legújabb One UI 3.1 interfészével kiegészítve. Az adatcsomag természetesen tartalmazni fogja a 2021. márciusi biztonsági foltot.

Az LTE modemes verzió jelenleg is zajló frissítése egyértelműen arra utal, hogy a kizárólag Wi-Fi modullal szerelt verzióra is hamarosan meg fog érkezni az új rendszer, az elkövetkezendő napokban vagy hetekben pedig Németországon kívül is megindulhat a terjesztés. Nyilván eltart majd egy darabig, míg az összes Samsung Galaxy Tab S6 megkapja az új szoftvert, de még így is hamarabb indult el a folyamat, mint ahogyan a Samsung felől ígérték, szóval van minek örülni. A Galaxy Tab S6 Lite frissítését egyébként szintén májusra várjuk, így aztán adja magát a kérdés, hogy vajon ez a modell is idő előtt kapja-e a frissítéseket, vagy sem. Egyelőre erről semmit nem tudni, de ha lesz infónk a témát illetően, akkor mindenképpen megosztjuk majd veletek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid