A Mi MIX 4 Pro Max lehet a Xiaomi első hajlítható mobilja

0

Ha minden jól megy, még az idén kapni fogunk egy flexibilis képernyővel rendelkező Xiaomi készüléket, ami a legújabb értesülések szerint a Mi MIX széria tagjaként debütálhat.

A Display Search bennfentese, Ross Young úgy tudja, hogy a kínai gyártó hajlítható készüléke a Mi MIX 4 Pro Max nevet kaphatja a keresztségben, és még idén megjelenhet. Bár ez így első olvasatra tényleg egy kicsit meglepő, azért összességében van értelme annak, amit az egyébként autentikusnak mondható szivárogtató, elemző állít, hiszen a Xiaomi Mi MIX mobilok többek között arról ismertek, hogy új technológiákat, funkciókat mutatnak be és tesznek elérhetővé a nagyközönség számára.

Forrásunk azt állítja, hogy a kijelzőt a China Star Optoelectronics Technology fogja gyártani, ami egyébként az Alcatel brandet is birtokoló TCL egyik leányvállalata.

Korábbi szóbeszédekben az szerepelt, hogy a Samsung Display állítja elő a Xiaomi első hajlítható készülékének képernyőjét, ám az új infók nem jelentik feltétlenül azt, hogy a korábbi értesülés hamis volna. Az elemző szerint a Samsung Display valóban ellátja a Xiaomit panelekkel, de azt egy olyan készülékbe építik majd, ami befelé hajlik, és amelynek érkezésére valamivel később lehet számítani. A Mi MIX 4 Pro Max pedig állítólag kifelé hajlítható képernyővel nyűgöz majd le bennünket, tehát hasonló lesz a kialakítása, mint a Huawei Mate XS-nek.

Amúgy már egy ideje ott lóg a levegőben a Xiaomi hajlítható okostelefonja. Még 2019 folyamán mutattak be a nyilvánosságnak egy működőképes prototípust, amelynek érkezésére nagyjából azóta várunk. Az eltelt idő alatt egyébként számos a témához kapcsolódó szabadalmat védettek le a kínai gyártó munkatársai, ezek között volt olyan, amelynek pop-up kamerája volt, de olyan is, ami kísértetiesen hasonlított a Samsung Galaxy Foldra. Hogy pontosan mikor jelenik meg a Mi MIX 4 Pro Max, egyelőre nem tudni, mint ahogyan a várható árát sem sejteni jelenleg.

Ezek is érdekelhetnek:

Forrás: GizmoChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid