Nőnapi akciók Geekmaxi oldalán: hasznos otthoni eszközök és más kütyük EU raktárról

0

Hamarosan itt a nemzetközi nőnap, amelynek alkalmából a Geekmaxi webáruháza egy kiárusítással  örvendezteti meg rendszeres és új vásárlóit. Nem csupán háztartási eszközök vannak a kínálatban, hanem elektromos járművek, fitnesz gépek és egyéb hasznos mindennapi holmik.

Az akciós termékek zömét természetesen a különböző háztartási és takarítási eszközök teszik ki, amelyek nem csupán a hölgyek (urak, reméljük derekasan besegítetek a házimunkába!), de nagyjából mindenki életét képesek drasztikusan megkönnyíteni. Robotporszívók, vezeték nélküli porszívók szép számmal vannak a kínálatban, ezek mellett több elektromos bicikli, illetve még roller is akad a promóciós termékek között. Rajtuk kívül látni még háromdimenziós nyomtatót, fűtőtestet, okos ajtózárat, motoros állítható magasságú asztalt, de még projektort is.

Újdonságok is akadnak szép számmal

Kiárusítás kupon nélkül nem is az igazi, ezúttal is van egy általános kód, amelyet a vásárlás véglegesítése előtt felhasználva további 3 százalékos kedvezményre lehettek jogosultak. A kód: NEWGEEKMAXI. Mindenkinek jó nézelődést, vásárlást kívánunk, a nőnapi promóció linkje itt található:

Természetesen mint mindig, most is akad néhány olyan ajánlat, amelyre a Geekmaxi munkatársai szeretnék külön felhívni a figyelmünket. Az alábbiakban ezek következnek.

Xiaomi JIMMY JV65 Plus vezeték nélküli porszívó 189,99 eurós, vagyis megközelítőleg 69 200 forintos áron.

Xiaomi Roidmi NEX 2 Pro X30 vezeték nélküli porszívó 344,99 euróért, vagyis cirka 125 600 forintért az IT8R2F12 kuponnal.

XQIAO OVICX Q2S sétapad 469,99 euróért, vagyis megközelítőleg 188 200 forintos áron.

Még egyszer a nőnapi promóció linkje:

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid