A Samsung jól teljesített az első negyedévben, és ezt részben a Galaxy S21 mobiloknak köszönheti

0

A Samsung 2021 első negyedévére vonatkozó jövedelem előrejelzése zene lehet a vállalatvezetők fülei számára. A remek eladási és egyéb számokat részben a Galaxy S21 mobilok népszerűségének lehet köszönni, a zászlóshajók ugyanis nagyon jól fogytak a vizsgált időszakban.

A számítások szerint a Samsung ezen időszak alatt összesen 58,2 milliárd dollárnyi értékesítést produkált, amelynek egyik komoly alappillére a Galaxy S21 modellek erős eladási számai voltak, és persze nem szabad megfeledkezni a szintén jól fogyó otthoni elektronikai termékekről sem. A dél-koreai cég üzemi nyeresége 8,3 milliárd dollárra nőtt, ami 44 százalékos gyarapodás a korábbi év azonos időszakához mérve.

Az eladási számok éves szinten 17 százalékkal nőttek, ezenkívül a mobil részleg várhatóan a 3,5 milliárd dolláros bevételt is el fogja érni, miközben a bevételekhez komolyan hozzájárult a TV és háztartási divízió is. Fontos: ezek egyelőre csak előzetes adatok, a végleges eredményekre még várni kell. Azért valószínűleg nem öntömjénezésről van szó, hiszen már más helyekről is hallani lehetett a Samsung Galaxy S21 modellek sikerességéről, amelyek állítólag sokkal jobban teljesítenek, mint korábban a Galaxy S20 család tagjai.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid