A Samsung készülékein már sötétre állítható a Google Play Áruház

0

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Google elkezdte aktiválni a Play Áruház sötét módját, ám ez első körben csak az Android 10-es telefonokon volt elérhető. Most azonban a Samsung újabb mobiljain és táblagépein is bekapcsolták a funkciót.

Az Samsung új One UI felülete, ami Android 9.0-ra épül jelenleg, már tartalmazza a rendszerszintű sötét módot, és ha ezt mostantól bekapcsolja valaki, akkor a Play Áruház is automatikusan sötétre vált. A beállítás egyébként az értesítési sáv lehúzásával, a gyorskapcsolók közül érhető el a legegyszerűbben, Éjszakai mód néven fut. Én egy Galaxy Tab S6-on tudtam kipróbálni, itt remekül működik, de a beszámolók szerint a Samsung mobiljainál is elérhető, amennyiben már One UI fut rajtuk.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy más Android 9.0-s (vagy régebbi) mobilokon is előcsalható-e a Play Áruház sötét módja. Egyelőre az alkalmazásbolton belül nincs ilyen beállítás, a rendszerszintű sötét módhoz igazodik a felülete.

Nálad sikerült már előhozni a sötét Play Áruházat? Írd meg nekünk kommentben (készülék és Android verzió megjelölésével, ha lehet)!

NapiDroid

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid