Megjelent a Xiaomi Air 2 prémium Bluetooth fülhallgató

0

Az Apple által fejlesztett AirPods valószínűleg nem igényel bemutatást a tech hírek rendszeres olvasóinak. Az almás gyártó ezzel a készülékkel egy tagadhatatlanul igényes, ám módfelett költséges eszközt tett le az asztalra, de szerencsére léteznek olcsóbb alternatívák, amelyek hasonlóan színvonalasak. A Xiaomi Air 2 a cupertinói vállalat termékének szellemiségében készült, viszont ez a vezeték nélküli fülhallgató messze nem kerül olyan sokba (persze nem is a filléres kategória).

A készülék formatervét szerintünk felesleges ecsetelni, pontosan olyan csinos és modern, mint az Apple fülese. Bennünket sokkal inkább a belbecs érdekel, és hogy mire képes ez a megfizethetőbb kihívó. A 14,2 mm-es hangszóróknak köszönhetően a hangzás tiszta, a mélyek teltek, a zenebolondok számára egy nagyon korrekt felhasználói élmény lehetőségét hordozza magában a kínaiak fülhallgatója.

A fülhallgató a hallójáratba illeszkedik, ám az ergonomikus és könnyű kialakításnak köszönhetően használata kényelmes, hosszú órákon keresztül sem fogjuk észrevenni. A Xiaomi Air 2-ben egy Bluetooth 5.0 modemet találunk, melynek köszönhetően nagyobb hatótáv, stabilabb vezeték nélküli kapcsolat, és jóval alacsonyabb energiafogyasztás jellemzi majd a készülék működését. Akit esetleg pontosabban is érdekel, a vezeték nélküli összeköttetés 10 méteres távolságon belül marad működőképes, már amennyiben a párosított eszközök közé nem kerül komolyabb akadály, mint mondjuk egy fal vagy ilyesmi.

A fülhallgató nem csupán zenét hallgatni, de telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ebben hatalmas segítségünk lesz a duál mikrofon, melyet zajszűréssel turbózott a gyártó, hogy a beszélgetések még tisztábban hallhatóak legyenek. A Xiaomi Air 2 egyébként bármilyen mobil eszközzel használható, nem csupán telefonnal, hanem táblagéppel, notebookkal és más hasonlókkal egyaránt. A kezelés pedig érintéssel történik.

Íme egy rövid összehasonlítás a tavalyi előddel, ami szintén egy remek füles:

Jól látható, hogy újabb Bluetooth szabványt, könnyebb kivitelt, jobb üzemidőt és plusz extrákat kapunk a megújult dizájn mellett. Az LHDC dekódolás például akár háromszor olyan jó hangminőséget tesz lehetővé Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Amennyiben egy igényes külalakkal rendelkező, színvonalas hangzással bíró, viszont a fizetésből élők számára is megfizethető, kompakt és prémium vezeték nélküli fülhallgató a vágyad, akkor érdemes lehet beruházni a Xiaomi Air 2-re, mert a készülék a GearBest webáruházában most 81,99 dolláros áron rendelhető, sőt, ha használjátok a limitált GBMITWAIR2 kupont, ebből az összegből még le tudtok faragni egy keveset. A fülhallgató részletes ismertetése, és a megrendelési lehetőség erre a linkre kattintva tekinthető meg! (Vámmentes szállítás: Priority Line, ezen belül minden opció vámmentes)

Ha pedig olcsóbb BT fülest keresel, akkor ajánljuk a Redmi AirDots készüléket, ami a GBREDMI189 kuponnal most csak 17 dollár körül van ezen a linken.

Redmi AirDots

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid