A Samsung megindította az Android 13 frissítéseket

0

A Samsung már egy ideje teszteli az Android 13-at egyes telefonjain, és a béta verziók után most végre megindult az éles frissítés a Galaxy S22 modellekre, méghozzá Európában!

A gyártó nemrég tartotta az éves fejlesztői konferenciáját, amin bejelentették, hogy még a hónap vége előtt kiadják a stabil One UI 5 felületet, ami már Android 13-ra épül. A szoftver most meg is érkezett, elsőként Olaszországból jelentették a frissítést, ami már elérhető a Galaxy S22, az S22+ és az S22 Ultra mobilokra.

A folyamat szokás szerint több hullámban zajlik majd, vagyis nem minden tulaj egyszerre kapja meg az új rendszert, de jó eséllyel egy héten belül szélesebb körben is kiadják a frissítést Európában, tehát a hazai felhasználók is készülhetnek. Érdemes lehet pár naponta csekkolni a beállítások között a Szoftverfrissítés menüpontot, ha magától nem jelezne a telefon.

A One UI 5.0-ról már többször írtunk, az Android 13-ben debütáló újítások mellett kissé megújult kinézetet és néhány Samsung-specifikus újítást is kapunk. Az alábbi bemutató videó még az első bétáról készült, de nagyjából ilyen lehet a végleges kiadás is:

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid