Samsung: nem szűnik meg a Galaxy Note széria

0

Úgy néz ki, hogy végre kiderült, mi lesz a Galaxy Note mobilok sorsa, ugyanis a Samsung vezetője maga beszélt a szériáról. Idén valószínűleg nem jelenik meg a Galaxy Note 21, de jövő évtől folytatódhat a sorozat.

Az elmúlt pár évben rengeteg pletykát lehetett arról hallani, hogy megszűnik az ikonikus Galaxy Note széria, és amikor kiderült, hogy a Galaxy S21 Ultra támogatni fogja az S Pen-t, tényleg úgy tűnt, hogy ezt tervezheti a Samsung. Szerencsére azonban nem ez a helyzet, nincs szó teljes kaszáról, de egy kisebb szünetet azért beiktat a gyártó.

A Samsung részvényeseinek 52. éves találkozóján a vállalat mobilrészlegének feje, DJ Koh beszélt a Note széria sorsáról. Elárulta, hogy a Galaxy Note 21 mobilok piacra dobása nehézségekbe ütközik, egyrészt a globális processzorhiány miatt, másrészt pedig azért, mert egy új Note csúcstelefon közvetlen konkurenciája lenne a már piacon lévő Galaxy S21 Ultrának. Idén tehát nem várható új Galaxy Note modell (vagy esetleg csak valamilyen gyengébb verzió), de a Samsung folytatni szeretné a szériát, amire 2022-ben kerülhet sor.

DJ Koh hozzátette:

A Galaxy Note egy fontos termékkategória számunkra, amelyet a rajongók már 10 éve szeretnek a nemzetközi piacokon. A S Pen felhasználói élménye egy olyan terület, amin a Samsung mobilos részlege mindenki másnál keményebben dolgozott. A megjelenés ideje változhat, de nem fogunk csalódást okozni a Galaxy Note felhasználóknak.

Idén tehát nem várható új nagyszabású Galaxy Note csúcsmodell, helyette ott a már meglévő Galaxy S21 Ultra, jövőre viszont lehet számítani a széria visszatérésére. A kérdés már csak az, hogy milyen formában.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid