Új HTC telefon érkezett, itt a Wildfire E3

0

A tajvani céget jelenlegi sanyarú helyzete cseppet sem gátolja abban, hogy újabb mobilokat dobjon piacra, ugyanakkor kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy épp ez a belépőszinten támadó újdonság mentheti meg őket. Mégis, íme, HTC Wildfire E3, ami négy hátoldali kamerát és egy 4000 mAh kapacitású akkumulátort állít csatasorba, számos egyéb mellett.

Az évek óta veszteséget termelő, sikereket szinte csak a virtuális valósággal kapcsolatos holmikkal szerző HTC legújabb dobása a büdzsé telefonok iránt érdeklődő vásárlók figyelmére lehetne méltó, ha volna valamilyen különösebben vonzó tulajdonsága. A reménytelenül átlagos készülék lelke egy MediaTek lapkakészlet, ám a Helio P22 vélhetően nem fogja meghozni senkinek sem a vásárlókedvet, operatív memóriából pedig kiszereléstől függően lehet 3 vagy 4 GB is a telefon belsejében.

A háttértár 64 vagy 128 GB-os lehet, ha pedig idővel ez szűkösnek bizonyulna, egy akár 128 GB-os micro SD segítségével még több helyre tehetünk szert. A megjelenítő sem valami nagy szám, 6,5 colon a HD+ felbontás már kicsit karcsú, az LCD megjelenítő felső részén szenzorsziget virít. Ujjlenyomat-olvasót a hátoldalon fogunk találni, de vélhetően az előlapi kamera is kínál valamilyen arcfelismerést.

A HTC Wildfire E3 hátlapján összesen négy kamera van, az elsődleges szenzor 13 megapixeles, elérhető továbbá egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint két, egyenként 2 megapixeles segédérzékelő, az egyik makró fotókat készít, a másik pedig a portré képekhez lesz segítség. A frontoldali képrögzítő 13 megapixeles felbontásban készíti a szelfiket.

A HTC Wildfire E3 energiaellátását egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja, amelynek töltése valamilyen csodából kifolyólag már USB-C porton keresztül intézhető, de gyorstöltést senki ne reméljen. A további említésre méltó jellemzők között ott van a Bluetooth 4.2, a fülhallgató kimenet, a kétcsatornás WiFi, valamint a duál SIM támogatással felvértezett LTE modem. A telefon Android 10 operációs rendszert futtat.

A HTC Wildfire E3 fekete és kék színekben kerül forgalomba, egyelőre csak az orosz Citilink nevű kereskedőnél van listázva, de ott sincs még közzétéve az ár. Hogy aztán a mobil mely egyéb régiókban, és milyen áron lesz kapható, egyelőre rejtély.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid