A Samsung rekord bevétellel zárhatja a harmadik negyedévet

0

Friss értesülések szerint a Samsung háza táján továbbra sem kell aggódni amiatt, hogy mit aprítanak a tejbe. Megérkezett ugyanis a cég harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi előrejelzése, amelynek alapján rekord bevételt könyvelhetnek el a vizsgált időszak alatt. A szokásos okostelefon-eladások mellett a félvezető-gyártással foglalkozó részleg adta hozzá a legtöbbet a forgalomhoz.

A most publikált jelentés 60,21 és 61,87 milliárd dollár közötti bevételt feltételez a júliustól szeptemberig tartó időszak alatt. A nyereség várhatóan 13,29 milliárd dollár körül fog alakulni. A tetemes összeg nagy részét a félvezető-gyártó üzletág hozta össze, de a Galaxy A és Galaxy M sorozatok kiváló eladásai is hozzájárultak a kiváló eredményhez.

Összehasonlítás gyanánt megemlítjük, hogy a tavalyi év azonos időszakában a bevétel 55,97, míg a profit 10,32 milliárd dollár volt. De még az idei második negyedévhez viszonyítva is hatalmas az ugrás, április és június között ugyanis 53,22 milliárd dolláros forgalmat hozott össze a Samsung, amiből 10,50 milliárd dollár volt a haszon. A végleges pénzügyi jelentés várhatóan a hónap végén jelenik meg, és részletezni fogja az egyes részlegek önálló teljesítményét.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid