A Samsung tagadja, hogy megszűnne a Galaxy Note széria

0

Jövő januárban érkeznek a Samsung következő zászlóshajói, vagyis a Galaxy S21 trió, és az elmúlt hónapok során többször hallottunk arról, hogy 2021-ben már nem lesz új Galaxy Note okostelefon, helyette majd az olyan modellek, mint a Galaxy S21 Ultra vagy a Galaxy Z Fold 3 fogják támogatni az S Pen-t, a széria ikonikus érintőtollát. Most egy Samsung fejes hivatalosan is reagált ezekre a feltételezésekre, és azt állítja: jövőre is ugyanúgy lesznek Galaxy Note mobilok.

Már egy ideje tényleg másról sem hallani, mint hogy a Samsung meg akarja szüntetni a Galaxy Note szériát, és helyette más telefoncsaládok bizonyos készülékei fogják pótolni azt a felhasználói élményt. Most azonban egy vezető a koreai cégtől, egészen pontosan a telefonos részleg elnöke hívta fel a figyelmet arra, hogy attól, hogy más telefonok esetében is elérhetővé tesznek egy a Galaxy Note mobilok esetében megismert funkciót, az nem jelenti azt, hogy ezek a készülékek eltűnnek. Ez alapján tehát okkal lehet feltételezni, hogy 2021-ben is ugyanúgy lesznek Samsung Galaxy Note okostelefonok, bármennyire is ennek az ellenkezőjét állítják az eddig értesülések.

A Note mobilok kedvelői tehát fellélegezhetnek, ezek szerint mégiscsak lesznek újabb készülékek kedvenc szériájukon belül. Azt viszont nem tudni, hogy összességében véve mire lehet számítani ezen modellek kapcsán. Lehetséges, hogy valamelyest a háttérbe szorulnak az új Note telefonok, hiszen a gyártó elsődleges fókuszának állítólag most már a hajlítható kijelzővel rendelkező modellek számítanak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid