A Samsung visszaszólt a Huaweinek – ezért jobb az ő hajlítható mobiljuk!

0

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Huawei leszólta a Samsung hajlítható telefonját, ami szerintük fölöslegesen nehéz és vastag lett, és ahogy az lenni szokott, nem kellett sokat várni a válaszra.

A Samsung reagált a Huawei vezetőjének szavaira, és nem meglepő módon ők teljesen más véleményen vannak. A dél-koreaiak szerint pont hogy a Mate X lett egy rossz konstrukció, ugyanis ennél kívülre hajlik a kijelző, így folyamatosan ki van téve a karcolódásnak és más sérüléseknek. Arról nem is beszélve, hogy a véletlen érintések miatt simán előfordulhat például, hogy valakit felhívsz az akaratod ellenére.

Huawei Mate X

Ezek mellett persze azt is elismerte a Samsung, hogy az ő megoldásuk sem tökéletes. A befelé hajló kijelző praktikusabb és jobban védett, de így van egy minimális hézag összehajtott állapotban, amit egyelőre nem tudtak kiküszöbölni. Ennek ellenére úgy vélik, hogy az ő megoldásuk sokkal jobb, és ez lesz a nyerő hosszabb távon.

Samsung Galaxy Fold

Egyébként a pletykák szerint a Samsung máris dolgozik két újabb hajlítható telefonon, amelyek máshogy nézhetnek majd ki, mint a Galaxy Fold, sőt, az egyik állítólag a Mate X-re hasonlít majd, de persze ezt még nem érdemes biztosra venni.

Szerinted melyik gyártó megoldása a jobb?

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid