Liquid Cool 3.0 folyadékhűtést kap a Xiaomi Black Shark 2

0

A gamer mobilok egyelőre nem hozták meg a nagy áttörést, ennek hatására egyre kevesebbet hallani felőlük. A legfrissebb hírek szerint a Razer szériáját már el is kaszálták, ám a Xiaomi nem adja fel, és gőzerővel dolgozik a Black Shark 2-n, ami egy igazi szörnyeteg lesz.

Lassan egy éve már, hogy bemutatkozott a Xiaomi Black Shark, amit később követett a Black Shark Helo, hamarosan pedig befut az újabb kiadás is, a Black Shark 2.

A Weibón fel is bukkant egy teaser, amelyen sajnos még nem a készülék pózol, szimplán csak annak hűtését fedik fel, amely a Liquid Cool 3.0 névre hallgat. Hogy ez pontosan mit takar, azt nyilván csak később osztják majd meg a nagyérdeművel.

Immáron a Black Shark 2 név is biztosra vehető, a benchmark eredményekből pedig a hardver is ismert. Ezek alapján a Snapdragon 855-ös chip kerül majd bele, mellé pedig minimum 8 GB RAM-ot pakol a gyártó, de lesz 12 GB RAM-os modell is. Örökli a Xiaomi Mi 9-ben debütáló 27 W-os gyorstöltést is, amely jól jön majd a várhatóan combosabb akkumulátor mellé.

Az Android 9.0 is biztosra vehető, és valószínűleg megkapjuk a divatos Game Turbo üzemmódot. További érdekesség, hogy a Black Shark 2-ből is érkezhet majd 5G-s variáns, hasonlóan a Mi MIX 3-hoz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid